cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joonas, Joakim, Kimmo
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Virmantas, Rusnė, Meda, Ferdinandas, Gvidonas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (61)  

Kā jūs domājat kāpēc šāds virsraksts? - ir iznākusi super programmiņa (beidzot!!!), kas ļauj jums iegūt vispasaules tīmeklī absolūtu un pilnīgu anonimitāti! Ja jums interesē, kas sīkāk tad lasiet tālāk.
Pievienotie faili:
    Proxomitron (1 109,63 KB)
 


Maza liriska atkāpe:
Jau kādu gadu vai vairāk mani nomocīja viena anonimitātes problēma - ar cepumiņiem (cookies), refereriem un citiem datora identiem, ko tas grūž tīklā jau sen esmu ticis galā un varu tos kontrolēt kā vien vēlos. - bet problēma slēpās (tagat vairs nē :)) iekš maza jauka parametriņa kas saucās X_FORWARDED_FOR - t.i. šis parametrs dod iekš tīkla jūsu reālo IP adresi uz jebkuru pieprasījumu no kāda servera, ložņājot pa globālo tīmekli. Pat izmantojot proxy serverus daudzi no tiem šo parametru neslēpj un, pārbaudot savu anonimitāti, jūs varat redzēt cik smuki un glīti jums parāda jūsu reālo IP adresi atbildot uz X_FORWARDED_FOR pieprasījumu. Ilgi un nesekmīgi centos šo problēmu atrisināt -  arī ircā ar Coolynx'u diskutējām par šo parametru - paldies viņam - viņš man ieteica skatīties Proxy serveru virzienā, jo daļa no viņiem šo parametru slēpj un uzrāda viņu kā none. Paklausīju viņa padomam un sāku rakt šai virzienā - pēc vairāku dienu gūglēšanās beidzot atradu risinājumu!
Tātad pārejam pie galvenā.
Programmiņas mājas lapa: redirekts un reālais url.
Šai programmiņai ir ļoti daudz dažādu iespēju (un pie tam viņa nav jāinstalē!) - teiksim web lappušu filtrācija: popupu novākšana, banneru filtrēšana, java skriptu diseiblošana, dhtml diseiblošana utt. utjprm. Ir arī gif animācijas novākšana lai www lapas lādētos ātrāk utt.
Pārejam pie tā, kas mani tik ļoti ieinteresēja šai programmiņā:
incoming un outgoing (ienākošo un izejošo) headeru konfigurācija - varat spēlēties ar cepumiņiem, refereriem (teiksim kā jums patiktu, kad pārbaudot savas lapas statistiku pēkšni pamanāt, ka uz jūsu lapu nāk no adreses witehouse.gov? - t.i. referer ir witehouse.gov? - jūs taču aiz prieka paģībtu, domājot, ka viņi ir ielikuši kādu linku uz jūsu lapu savā serverī ;)).
Pats galvenais: X_FORWARDED_FOR - ņemam un ieliekam ka teiksim jūsu real IP adrese ira microsoft.com - t.i. pārbaudot tagat savu anonimitāti lauciņā kur tiek uzrādīta jūsu reālā IP adrese ir smuki un glīti rakstīts: X_FORWARDED_FOR: microsoft.com !
Kā tad programmiņu īsti palaist? - vienkārši - ņeamam un lejupielādējam (download) zip failiņu no cietnis.lv - atpakojam viņu jebkurā direktorijā un palaižam Proxomitron.exe - tālāk spiežam podziņu Headers - skrollojam uz leju (ja ir vēlme varat arī citus parametrus tur mainīt kā gribat) un ieķeksējam X_FORWARDED_FOR out parametru, tad spiežam Edit un apakšējā rindiņā (replacement text) rakstām "microsoft.com" (bez pēdiņām) - pārbaudam savu anonimitāti tagat:
kā jums šis patīk?
kā jums šis patīk?


Varat programmiņā izmantot arī external proxy - t.i. iebarot viņai jebkuru proxy serveri un jau tam sūtīt fake X_FORWARDED_FOR parametru.
Iesaku katru reizi kad esat ko mainījuši saglabāt parametrus - t.i. File/save default settings. un vēl kas programmiņa pati no sevis nepalaižās - viņu iesaku ielikt iekš startup foldera (t.i. shortcut uztaisīt). Kad esat visu nokonfigurējuši neaizmirstiet ka iekš jūsu pārlūka setingiem ir jāpievieno šī programmiņa! To dara ļoti elementāri - priekš IE - Tools/Internet Options/Connections/Lan Settings/ un tur ieraxtām proxy - localhost:8080.
Secinājumi:
Programmiņa viennozīmīgi ir no sērijas "must have!". - iesaku viņu pamēģināt un paspēlēties ar tās setingiem. - dodu 11 cietnīšus no 10 iespējamiem ;).
P.S. neskatieties un programmiņas izskatu - tas ir vienkārši drausmīgs bet šī programmiņa ir to vērta!

 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (61)
Prev: Ziņas / Parastais CD, tik ietilpība 2x lielāka.
Next: Mobilie / Nokia 6650
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.