cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joonas, Joakim, Kimmo
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Virmantas, Rusnė, Meda, Ferdinandas, Gvidonas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (48)  

Nu ko. CeBIT tūliņ būs klāt, līdz ar ko Nokia ir anonsējusi 5 jaunus telefonus.
Man jau nu liekas, ka viņi lēnām jūk prātā. Atzīšos, ka pats vairs neorientējos visās apritē esošajās nokijās ..
Visi jaunie modelīši var lepoties ar cipariņu 10 un/vai i burtiņu to galotnē. Lēdijas un dželntlmeņi! Sveiksim ar aplausiem jaunos 'tautas telefonu' modeļus: 3410, 3510, 7210, 6310i un 9210i Communicator. Visi telefoni būs pieejami šī gada otrajā vai trešajā kvartālā (atkarībā no modeļa). 
Vēl - telefoniem ir vēl viena kopīga īpašība - MIDI skaņas (zvanu toņi). Nokia saitā var paklausīties atšķirību.
 

Nokia 3410 (oficiālā lapa)

Nokia 3410
Nokia 3410
Tipiska trešā nokija, bet ar navarotiem. Smailiju templeiti (tos var labot, mainīt, etc). T.i. - lai nebūtu jābraukā pa simbolu sarakstu, atliek tikai izvēlēties, kādu no smailijiem (:) vai :o), vai kādu citu) ievietot un aidā. Nja. Aiziet, ne?

Kā arī - viens liels jaunums. Java spēles. Telefonā ir iespēja downloadēt (sīkāk par to nekas netiek stāstīts, bet nojaušu, ka caur Nokia Club) jaunas Java spēles un spēlēt. Jāpiezīmē, ka Java tehnoloģiju savos telefonos jau izmanto, vai tuvākajā laikā vairāki lielie mobilo telefonu ražotāji. Microsoft ar savu ideju par Windows visās mobilajās ierīcēs nāksies panervozēt? :)

Tieši tāpat arī nodownloadēt varēs visvisādas vajadzīgas un ne tik ļoti vajadzīgas 'mazās aplikācijas'. Tagad visi korī - nevis ice age, bet 'internet is comming to the nearest phone'.

Cik nopratu, tur ir arī attēlu redaktors (iekš Java).. Interesanti gan, kāds :)

Nokia 3510 (oficiālā lapa)

Nokia 3510
Nokia 3510
Vēl viena tipiska trešā nokia. Bet bez navarotiem :) 3330 aizvietotājs. Lai jaunajiem cilvēkiem būtu, ko izvēlēties, laikam tiek piedāvāti divi vairāk vai mazāk dažādi (cenu un iespēju ziņā) jauni trešās nokijas modeļi - jau minētis 3410 un šis - 3510.

Standarta telefons, pie kuriem ir pieraduši 32xx un 33xx sēriju lietotāji. Viss, kas te ir jauns ir izskats un piecas jaunas spēles, kā arī uzlabotas vecās. Vēl, protams, nācis klāt ir WAP (kas nu jau laikam kļūst par nokiju neatņemamu sastāvdaļu).

Nokia 7210 (oficiālā lapa)

Nokia 7210
Nokia 7210
Kaut kas maksimāli īpatnējs. Sākot no pavisam nepierasta (ļaušu izteikt pieņēmumu, ka pat 'pārāk' neparasta) pogu izskata, beidzot ar septītās sērijas vizuālās daļas padarīšanu par kaut ko krasi atšķirīgu no iepriekšējiem šīs sērijas modeļiem. Nokia pati to raksturo, kā uzdrīkstēšanos.

Viens no lielajiem akcentiem ir uz to, ka šo telefonu varēs lietot visā pasaulē. Tas atbalsta visas trīs EGSM frekvences - 900, 1900 un 1800.

Un beidzot ir arī parādījies pirmais masu telefons no Nokia ar krāsainu displeju - 4096 krāsas iekš to 128 reiz 128 pikseļaino displejiņu.

Jaunums no Nokia - Pop-Port ieeja. Ja runāt analoģijās, tad tā ir domāta tam pašam, kam ir domāts USB datoram, izņemot vairāku iekārtu vienlaicīgu pieslēgšanu :) Ar šī porta palīdzību Nokia plāno uzlabot paplašināt telefonu aksesuāru klāstu.

Papildus jau nosauktajam - jau minētā Java, FM radio, MMS (multimedia messaging service).

Šī nokija tiek pasniegta kā 8310 sekotājs. Kurš gan lai saprot to Nokia telefonu modeļu numerācijas metodi...

Nokia 6310i (oficiālā lapa)

Nokia 6310i
Nokia 6310i
Uzlabotā 6310 (i burtiņš, ja nemaldos, nozīmēja improved). Kas nācis klāt? Java un trešā EGSM frekvence - 1900.

Savukārt 6310 ir uzlabota 6210, kas ir uzlabots 6110 :))) Nezinu, vai te ir daudz ko stāstīt. Laikam jau ne. Normāls strādājoša cilvēka telefons. Patērētāju grupa, kā teikt, jau definēta.

Nokia 9210i Communicator (oficiālā lapa)

Nokia 9210i
Nokia 9210i
Kā jau visas Communicator sērijas nokijas, arī šī ir domāta cilvēkiem, kuriem nav kur likt naudu vai arī vienkārši lauž nēsāt līdzi pilnvērtīgu telefonu un pilnvērtīgu PDA.

Te nu gan viņi ir pacentušies :) WWW browseris tagad ir savietojams ar HTML 4.01 specifikāciju (līdz šim bija 3.2), CSS, XHTML 1.1 un JavaScript. Iespēja atvērt līdz pat veseliem diviem logiem vienlaicīgi! Vēl ir nācis klāt Flash atbalsts :)

Var onlainā skatīties RealMedia video un klausīties audio, izmantojot HSCSD tīklus.

Katrā gadījumā, mazliet ir mainīts paskats, bet lielākais darbs ir ielikts tieši pašā komunikātora programmnodrošinājumā.

Tad nu tas arī viss par jaunajiem telefoniem. Ejiet, skataties un gaidiet tos Latvijā.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (48)
Prev: Ziņas / Mūzika tavam garastāvoklim
Next: Linki / Modern living
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.