cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Jāzeps
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joosep, Joosu
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Žygimantas, Tautvilė, Filomenas, Imgarda (Irma)

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (14)  

Pārsteidzoša ziņa pāršalkusi visus izstādes Computex apmeklētājus, kas noslēdzās pagājušās nedēļas nogalē. Kompānija Motorola, kas līdz šim bija specializējusies dažādu sakaru un telekomunikāciju iekārtu izstrādē un ražošanā, tuvākajā laikā laidīs tirdzniecībā dažādākos, šobrīd populāros elektronikas izstrādājumus.
Uzskaitīt visus no tiem nav iespējams, tomēr pacentīsimies pieminēt no katras produktu grupas, mūsuprāt interesantāko.

Pārnēsājamais DVD atskaņotājs DP-M07. Aprīkots ar 7” lielu LCD ekrānu, kura izmēra attiecība ir 16:9. Atskaņo praktiski visus populārāko šodienu mūzikas un video formātus: DVD, DVD-RW. VCD. CD-R, CD-RW, MP3, Audio CD. Atbalsta DTS un Dolby Digital standartus, savukārt iebūvētā Litija Jona baterija nodrošina filmu spēlēšanu 3,5 stundu laikā – aptuveni divas filmas varēs uzspēt noskatīties.

Virtuves LCD televizors KA - S12 . Lēnām, bet pārliecinoši LCD tehnoloģija iesoļo televizoru pasaulē un Motorola piedāvā speciālu modeli, kurš izmantojams virtuvē. Šis modelis aprīkots ar 12” lielu ekrānu, kas nodrošina maksimālo attēla 1024 x 768 punktu izšķirtspēju. Signāls tiek saņemts izmantojot kompozīto un S-video ieejas. Ir iebūvēts arī DVD pleijeris, kas, protams, atbalsta daudzus un dažādus standartus. Pieejama arī tālvadības pults.

Par LCD displeju drīzo dominēšanu datoru monitoru tirgū vairs jau nevienam nav šaubu un tāpēc Motorola LCD displeju piedāvājums ir tikai loģisks solis. Modelis LM-P70 aprīkots ar 17” lielu ekrānu, kas piedāvā 1280 x 1024 punktu izšķirtspēju. Monitors saprot gan analogo, gan ciparu signālu. Savukārt multimediju iespējas tiek paplašinātas ar iebūvētajiem skaļruņiem. Ja rodas vēlme, monitoru var arī piestiprināt pie sienas.

Neskatoties uz LCD monitoru ātri augošajiem pārdošanas rādītājiem, Motorola cer tomēr “noraut” sev arī daļiņu no esošā CRT displeju tirgus un tāpēc piedāvā modeli CM-K72. 17” lielais ekrāns piedāvā 1600 x 1200 punktu izšķirtspēju, atbilst TCO’99 standartam un ekrāna grauda izmērs ir 0,25 mm.

Motorola piedāvā arī 42” lielu plazmas ekrānu, kurš interesants galvenokārt ar to, ka atbalsta augstas izšķirtspējas HDTV standartu un modelī netiek izmantoti ventilatori, tādejādi padarot plazmu par klusu. Jāpiemin, ka plazmas ekrāniem līdz šim būtiskākais mīnuss bija dzesēšanas nepieciešamība un ventilatoru darbība bija lieliski sadzirdama. Tāpat Motorola apgalvo, ka ekrāns nodrošina kvalitatīvu attēlu praktiski no jebkura skatu leņķa.

Ja jau Motorola piedāvā DVD atskaņotāju, tad kāpēc nepiedāvāt DVD rakstītāju. Modelis OA-X35 paredzēts lietošanai birojos, kā arī mājās un ir viegli pārnēsājams. DVD+R diski tiek ierakstīti ar maksimālo 4x ātrumu, savukārt DVD+RW ar 2,4x. Pie datora tiek pieslēgts izmantojot USB 2.0. Starp citu, atbalsta darbu gan Windows (98SE un augstāk), gan MacOS (9.2 un augstāk) vidē.

Cenas visai produkcijai vēl tikai tiek noteiktas, bet Motorola jau šobrīd sola, kā tas būs lieliskas cenas un kvalitātes attiecību ziņā.
Nobeigumā vēl tika jāpiemin, ka Motorola neslēpj, ka visa šī tehnika patiesībā netiek ražota Motorola rūpnīcās, bet gan kompānijas Moxell fabrikās. Motorola galvenokārt nodarbojas ar modeļu dizaina izstrādi, kā arī mārketingu. Populāra prakse mūsdienās, starp citu.
 
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (14)
Prev: Ziņas / ATi plakāts tieši Tev!
Next: Ziņas / Star Performer - alternatīvs pulkstenis
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.