Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=951446, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Fellowship of the Ring DVD
laacz (http://laacz.lv/) @ 2002-03-27 16:33:00


LOTR DVD kastīte
LOTR DVD kastīte
Liels paldiess UL, kurš piesūtīja info par to, ka pagājušonakt New Line ir anonsējusi DVD izlaišanas plānus.
Tātad - tika paziņots, ka šogad tiks izlaistas vismaz četras dažādas DVD versijas. Sestajā augustā iznāks divi identiski divu disku filmas izdevumi - platformāta un 4:3 panskanētas versijas. Abos variantos uz pirmā diska bus pati filma, uz otra - papildmateriāli.
Otrais disks saturēs 3 dokumentālos gabalus (t.s. behind-the-scenes), 15 īsas epizodes ar intervijām, Viduszemes aprakstiem, etc. Tie ir tie paši gabali, kas atrodami oficiālajā saitā. 10 minūtes garš Ieskats otrajā filmā - "The Two Towers", Enya klips (dziesmai May It Be), kā arī ieskats spēlē "Lord of the Rings". Un vēl šis tas.
12. novembrī tiks izlaists vēl viena DVD versija, kura sastāvēs jau no 4 ripuļiem. Tur būs t.s. director's cut (režisora variants) filmai (+30 minūtes). Šī filma aizņems divus diskus 2.35:1 anamorfisks platekrāns. Kā arī, vēl ir zināms, ka tur būs audio komentāri un papildus četras stundas videomateriāla.
Un galu galā, ierobežotā skaitā tiks izlaists vēl viens četru disku DVD variants (absolūtiem manjakiem), ar vienu disku, kurš saturēs pilnu behind-the-scenes no National Geographics, kā arī - komplektā divas statuetes, kuras ievietot grāmatu plauktā. Sīkākas informācijas nav.

« Atpakaļ uz rakstu