Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=818475, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Interneta jautrības iz Kluba
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2002-03-06 08:47:00


Vakar dodoties mājās nopirku marta mēneša žurnāla "KLUBS" numuru. Savukārt šorīt, malkojot rīta kafiju un pāršķirstot nopirkto žurnālu uzdoros uz ļoti interesantu materiālu. Precīzāk sakot noskanētam tiesas lēmumam, kurā runa iet par daudziem zināmo mājas lapu www.loceklis.lv. Izrādās apzinīgais un tikumības kopējs Pēteris Zirnis no aģentūras LETA iesniedzis iesniegumu par šausmīgi amorālo, jau minēto mājas lapu.
Izmeklēšanas gaitā izrādījies, ka prominentās .lv interneta personas Kapracis un Watt pamanījušies aizvērt lapu (izdzēst informāciju) pirms noticies kāds reāls action.

Vispār lasāmviela ir ārkārtīgi interesanta - piemēram, pilnīgi nav saprotams, kāda velna pēc portāla DELFI galvenais redaktors I. Bērziņš apgalvo, ka izdzēstā informācija nav atjaunojama. Okeij, mēs varētu pastrīdēties pat atjaunošanu vai neatjaunošanu, bet kādā sakarā konsultācijas sniedz portāla galvenais redaktors? Ja jau grib jautāt Delfi pārstāvjiem tad, šķiet piemērotākā persona būtu Mozerta kungs, Delfi internet vadītājs. Ziņu portāla galvenajam redaktoram diez vai būtu jaātbild par datu atjaunošanas iespējām. Ja tā būtu kā privātpersonas konsultācija, tad okeij...
Bet vispār baigā jautrība:)


« Atpakaļ uz rakstu