Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=813472, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Sony VAIO PC – loģisks evolūcijas rezultāts?
cietnis.lv (www.cietnis.lv) @ 2002-03-05 15:37:00


Susis atsūtija savas pārdomas par Sony VAIO PC:

Sony elektronikas un mājas izklaides gigants jau labu laiciņu atpakaļ ir pievērsies dažādu dārgu spēļmantiņu ražošanai. Viena no tādām, kas tika uzieta internetā ir arī datora un mūzikas centra hibrīds.



Cik daudziem no mums mājās pie datora ir pieslēgts mūzikas centrs, vai recīveris ar jaudīgām tumbām galā? Kādēļ lai tā nebūtu, ja visa mūsu veiksmīgi salasītā milzīgā MP3 kolekcija taču atrodas uz HDD. (nu arī uz CD mēdz būt, bet lai atskaņotu vienalga dators prasās... :( Tad nu lielākie vadu speciālisti ņem talkā visas savas zināšanas un rīkojas. Kāds kabeļa gals, pāris metri vadu, vecais pastiprinātājs, tumbas stunda darba un ... un mūsu uzticamais dators ir kļuvis par mājas multimediju centru. Fanāti vēl pamanās FM tjūneri iebāzt un TV karti... tā teikt - funkcionalitātes paaugstināšanai. Jā. Latvietim tas ir viegli. Viņš zina kā to jādara, bet ko darīt slinkajam (nu OK, pieņemsim, ka pēc smagā darba nogurušajam)  amurikānim (tjipa amerikānim) darīt? Vienkārši – aizej uz veikalu un nopērc gatavu! :)

Tā nu Sony par viņiem ir padomājusi un jau kādu laiku ražo un veiksmīgi tirgo VAIO datorus. Kā redzat bildēs tas ir PC un mūzikas centra krustojums... Verķis ir aprīkots ar PIII 1.7 Ghz procesoru, 512 Mb RAM , 80 Gb HDD, DVD raxtītājs, MD raxtītājs, 32 Mb GeForce 2, FM karte un veselu „tonnu” legālas programmatūras ... katrā ziņā pietiks gan MP3 atskaņošanai, gan interneta sērfošanai, gan arī pāris filmu aplūkošanai DVD vai MPEG un vēl visam kam. Amerikāņi labprāt par šitādu ir gatavi šķirties no 2 799 $... Vēl tikai monitors jāpiepērk...

BET - Žēl vienīgi, ka Latvijā vēl nav atradusies neviens drosmīga firma, kas uzņemtos servisa ietas. Latvijā Sony datori nav pieejami.  Tākā, ja vēlaties šādu datoru iehavot tad zvaniet saviem bagātajiem Amerikas radiem...


« Atpakaļ uz rakstu