Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=72439, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Cietnis.lv autortiesības
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2001-10-17 14:14:00


Diemžēl pēdējā laikā mums jāsastopas arvien biežāk un biežāk ar to, ka materiāli, kas tiek publicēti cietnis.lv, nereti vienkārši tiek pārpublicēti un prezentēti kā pašu darbs. Es neminēšu nevienu personu un nevienu adresi, gan jau tie kas nodarbojas ar materiālu zagšanu, paši zin par kuriem iet runa.
Tomēr es gribētu apskaidrot dažas lietas. Ne jau tāpēc mēs savajā brīvajā un pat darba laikā meklējam jaunumus, lasam, rakstam, palīdzam ar padomiem, atbildam uz mailiem utml., lai kāds cilvēks varētu tam visam uzspļaut virsū un paņemt nokopēt, pēcāk prezentējot to kā savu veikumu. Mēs neprasam nekādu samaksu, neprasam lai apmeklētāji spiež uz banneriem, mēs nedzenamies pēc apmeklējuma - mēs vienkārši kopīgi mēģinam pastāstīt lietas, kas mums šķiet interesantas. Un kā redzam, ar ļoti daudziem cilvēkiem Latvijā un ārpus tās, mūsu gaumes sakrīt.
Mēs esam tieši tādi paši kā mūsu lasītāji. Un kuram no jums, lasītāji, patīk ka viņam kautko nozog? Domāju, nevienam.
Mēs esam līdz galam godīgi pret lasītājiem un mums nav "pie kājas" lasītāju viedoklis. Bet dažiem lasītājiem ir "pie kājas" mūsu tiesības. Ārkārtīgi žēl, teikšu. Nekādu stimulu tas nedod, tikai pretējo...
Tāpēc, lūdzu, būsim godīgi un cienīsim viens otru.

Atgādinu
- Jebkurš materiāls, kurs ir publicēts lapā ir tā autora īpašums, ja nav norādīts savādāk. Materiāla pārpublikācija pieļaujama tikai ar autora rakstisku (emails arī skaitās rakstiska piekrišana:) vai mutisku atļauju un norādi uz lapu http://www.cietnis.lv/.

Liels paldies par izpratni! Viss notiksies, vai ne?

« Atpakaļ uz rakstu