Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=524246, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Nu var komentēt arīdzan pollus
laacz (http://laacz.lv/) @ 2002-01-17 19:52:00


Ļoti cietnījamajai publikai pēc vairākkārtējiem lūgumiem no viņu puses, tiek piedāvāta iespēja komentēt arī pollus (tās štellītes, kas ir zem uzraksta 'balsosim' pa kreisi roki). Ja nu kāds gļuks atrodās, nebīstaties un sūtat reportu man.
Tieši tāpat ir ar šāda rakstura ieteikumiem cietņa pilnveidošanai. Es te cenšos tos tagadiņās apkopot un tad arī varbūt kaut ko ieviest.
Piemērs - meklēšana pa komentāriem nebūs. Nevis tāpēc, ka to būtu grūti uztaisīt, bet gan tāpēc, ka no tā jēgas ir maz. Pilnīgi iespējams, ka uzradīsies diskusijas (plašāk pazīstamas kā boardi, forumi, etc...). Bet tas gan nebūs uzreizi :) Kā arī - ja būs, tās tiks pievienotas klāt viena pēc otras par konkrētiem aktuāliem tematiem. Offtopics būs aizliegts, jo būs moderators ;) Bet tas viss vēl ir nākotnē. Ja vispār ir :)

« Atpakaļ uz rakstu