Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=492, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Rox
Creator (creator@cietnis.lv) @ 2003-04-03 12:50:00


Nesen uzdūros super mega spēlītei Rox ko ir radījuši 2 krievu zēni no Safrosoft. Spēlīte ir leģendāro BolderDash (80'to gadu beigas uz ZXSpectrum) un Supaplex (90' sākums uz 386' un 486'tajiem PC) turpinājums. Šī spēlīte ir ieturēta labākajās BolderDash un Supaplex tradīcijās un ir absolūts Must Have visiem šī stila spēlīšu piekritējiem. Spēles izstrādātāji sola ka drīzumā iznāks Rox Gold versija ar jaunām iespējām un līmeņiem etc. Spēlīte ir absolūti bez maksas un viņā ir iekļauts arī līmeņu redaktors. Iesaku lejupielādēt šo spēlīti un pamēģināt kāda izskatās leģendas atgriešanās. Tā pati dimantu vākšana un izvairīšanās no krītošiem akmeņiem, zirneķliem etc. Minimālās sistēmas prasības: 300 mhz procesors, 3D video karte ar vismaz 8mb atmiņu, 32 mb operatīvā atmiņa un windows (sākot ar win95 uz augšu)
Brīdinājums: nespēlēt darba laikā! - jo šī spēlīte var atņemt jums daudzas darba stundas un varat par to dabūt pa galvu no priekšnieka :).
Lejupielādes (ārzemju trafiks!):
Rox 1.2 versija (8,21 mb)
Spēlītes updeits līdz versijai 1.3 (792 kb)
Daudz un dažādi papildu līmeņi

« Atpakaļ uz rakstu