Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=2625, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

E-Pasaule ir atbildējusi
cietnis.lv (www.cietnis.lv) @ 2001-09-14 11:17:00


Beidzot e-pasaule ir publicējusi oficiālu atbildi par savu produktu confera. Diemžēl, pagaidām, latviskā versija nav pieejama.
Uz doto brīdi, izbrīnu tomēr vēl aizvien rada produkta preses relīzē teiktais: "Jāatzīmē, ka Confera ir pilnībā izstrādāta Latvijas IT kompānijā E Pasaule."
Neskatoties uz to, ka iekš atbildes, tiek minēts, ka ir ņemts par pamatu eZ Publish produkts..
Iepriekš publicētā mūsu atklātā vēstule.

Jāatzīmē, ka Confera ir pilnībā izstrādāta Latvijas IT kompānijā E Pasaule
Jāatzīmē, ka Confera ir pilnībā izstrādāta Latvijas IT kompānijā E Pasaule

Minēšu citātu no GPL, kurš atrodams e-pasaules preses relīzē: "GPL ir ticis izstrādāts, lai garantētu jūsu tiesības izplatīt brīvo programmatūru (un vēlmes gadījumā par to iekasēt samaksu), tiesības iegūt brīvās programmatūras izejas kodu vai iespēju to iegūt, kā arī tiesības veikt tajā izmaiņas, izmantot tā daļas savos programmproduktos, kā arī tiesības zināt, ka jums ir uzskaitītās tiesības."
Ech.. izskatās, ka tā ir sišanās pret sienu ar savu pieri. Mēs tā arī nebūtu uzzinājuši, ka tas ir uz GPL bāzēts produkts.. Ka mums ir tiesības iegūt izejas kodu.. Ka mēs varam to izmantot, mainīt, pārsaukt pa savam, izplatīt kā savu (par brīvu).. Ka samaksa ir TIKAI par izplatīšanu, nevis par programmproduktu..

« Atpakaļ uz rakstu