Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=206450, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

X-Box - sākās
laacz (http://laacz.lv/) @ 2001-11-16 14:20:00


Pusnaktī no 14. uz 15. novembri Ņujorkā, Taimskvērā (parks tāds) kompānija Microsoft kopā ar Bilu Geitsu noprezentēja pārdeva pirmās pāŗsimts X-Box spēļu konsoles.
Reuters ziņu aģentrūras žurnālisti Bila Geitsa gājienu gar konsoles fanu rindu salīdzināja ar rokzvaigznes uznācienu. Bils atstāja autogrāfus uz pirmajām kastītēm. Piķo jaunā uzparikte $299.


X-Box ir skaidra zīme, ka sāk nodalīties divas lietas. Mājā ir jābūt nevis tikai vienam kompim, bet gan kompim (PC) un spēļu konsolei, kura ir tieši paredzēta tikai un vienīgi spēlēm.
Microsoft šai pasākumā (pašā X-Box un reklāmā) ir ieguldījusi 1 miljardu bukazoīdu. Taču analītiķi vēl aizvien uzskata, ka tā būs ilga un smaga cīņa, lai ielauztos šajā jau labu laiku esošajā lauciņā, kur jau ir tādi spēcīgi spēlētāji, kā Sega, Sony, Nintendo.
Visos on-line un parastajos veikalos, kur brīnums ir pieejams, tas tiek nopārdots pāris stundu laikā.
Pirmā konsole tika 20 g.v. jaunēklim, kurš nogaidījis bija 16 stundas no 8 rītā, lai būtu pirmais.
Un tad Kuģis man iedeva linku. Te ir tas links uz X-Men, t.i. - cilvēkiem, kas ir X-Box galvas ;)

« Atpakaļ uz rakstu