Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=205834, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Cietnis.lv izskan arī laikrakstā Diena ;)
laacz (http://laacz.lv/) @ 2001-11-16 12:46:00


Ļoti jauki, ka šāds nekomerciāls un būtībā arī ne pārāk profesionāls ziņu iestādījums, kā mēs, tiek pieminēts iekš tādas populāras un lielas avīzes kā Diena ;) Tas tikai norāda uz to, ka lasa cietni ne tikai mierīgie iedzīvotāji, bet arī īsteni lielajos laikrakstos publicēto rakstu autori :)
Sekojošā rindkopa ir no 10. novembra Dienas, Roberta Novaka raksta 'Es to neesmu meklējis':
"Ne pārāk sen par līdzīgiem mantkārīgu, slavaskāru un vienkārši nekrietnu interneta lappušu uzturētāju stiķiem un niķiem rakstīja arī sabiedriskā kārtā uzturētā Latvijas informācijas tehnoloģiju ziņu lapa Cietnis.lv — izrādās, ka šādi negantnieki paslepen raksta savus neģēlīgos skriptus arī Latvijā. Un «vienkāršie» ļaudis, neko ļaunu nenojaušot, iekrīt — kaut vai tikai atverot savā pārlūkprogrammā interneta lappusi, kurā apslēpts ļaundabīgais skripts jeb sīkprogramma."

« Atpakaļ uz rakstu