Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1940, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Warcraft 3, nē Worlds of Warcraft
Pink (pink@cietnis.lv) @ 2001-09-03 23:37:00


Šokējoša ziņa, man un arī noteikti arī pārējim gameriem pasaulē. Visi gaidīja ko citu un sagaidīja arī ko citu.  Blizzard , ECTS 2001 laikā anonsējusi jaunu MMORPH spēli WORLDS of WARCRAFT. Kāpēc, es saku šokējoša ziņa? Tāpēc, ka līdz šim visi domāja ka tā MMORPH spēle tiks balstīta uz Diablo bāzes, un nevienam pat neienāca prātā ka spēle būs balstīta uz Warcraft bāzes. Teiksim godīgi pat man tas neienāca prātā. Spīdoši.  Spēle būs 3d RPG tīkla batāliju paraugs. Tā apgalvo pati Blizzard. 3D Grafika un gameplay būšot super puper, un viss tas ir  domāts, lai 10 000 cilvēku vienlaicīgi varētu spēlēt tīklā. Katrs personāžš būšot neatkārtojams, unikāls spēlē. Kaut kā neticās. Spēlēt cilvēki varēšot uz nekrītošiem Blizzard maksas serveriem. Cheatoshanās būšot izslēgta. To pašu arī teica par Diablo 2. :) Diemžēl, kad spēle iznāks netika teikts, bet ja tā visu loģiski apdomā varētu gaidīt šo jauko Blizzard dāvanu ap 2002. gada decembri. Nu ko sekosim notikumu attīstībai.  


Redzēsim, ja nekas slikts nenotiks. :) Un tagad mazi scrēnšuti:



Ja kādam gribas novērtēt spēles Movie,  tad laipni tiek aicināti to izdarīt šeit. Tās ir ārzemes.

« Atpakaļ uz rakstu