Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1904, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jaunais cietnis!
cietnis.lv (www.cietnis.lv) @ 2001-09-03 23:04:00


Kā redzat beidzot ir beidzies ļoti smags, bet nozīmīgs posms cietnis.lv dzīvē – pinīgi jauna cietņa palaišana. Nelieli krikumi palikuši, bet lielos vilcienos viss ir aiz muguras jau. No šī brīža mainīsies cietņa regularitāte – tagad mēs varēsim piedāvāt jaunumus katru dienu un pa vairākām reizēm:)
Pievienojām dažas sadaļas – PopSci – populārzinātniskā sadaļa, Winamp – sadaļa, kurā stāstīsim par visu kas attiecas uz mp3 un citu audio formātu t.i. software pleijeri, hardware pleijeri, plugini utml., Mobile – sadaļā būs jaunumi no mobilo telefonu, pakalpojumu sniedzēju un PDA pasaules, Downloads sadaļa pārsaukta par Faili un Search sadaļā būs progresīvākais meklētājs, kas apkalpos tikai cietni;).
Ja būs vajadzība, varēsiet izdrukāt jūs interesējošo jaunumu vai rakstu. Variet pārsūtīt jaunumus saviem draugiem. Var pievienot katram rakstam savu komentāru, tikai sarunāsim vienu lietu, ka komentāros uzvedīsimies godīgi un nenāksies sastapties ar “sviestu”, kas darās delfi.lv portāla komentāros.
Kā redzat, esam šķīrušies no lielajiem banneriem, kas mums tomēr šķita nevajadzīgi.Tā pat mēs esam nomainījuši hostingu. Pašlaik mums to piedāvā Grafton Internet, par ko viņiem liels paldies! Cerēsim, ka mūsu sadarbībai būs ilgs mūžs:)
Viss tas ir jauki un smuki, bet ja nebūtu viena cilvēka, kas mums palīdzēja, tad viss augstāk minētais nebūtu iespējams. Tātad, lady and gentlemens, lūdzu piecelties, uz skatuves parādās laacz!:) Uz šī cilvēka pleciem gūlās pilnīgi jaunas web engine izveidošana atbilstoši mūsu pavisam nekautrīgām prasībām! Viņš pacieta mūsu piekasīšanos (par ko mēs tagad atvainojamies;)), palīdzēja nodibināt kontaktus ar Grafton Internet, musināja mūs strādāt ātrāk un vēl un vēl un vēl. Nav iespējams nemaz uzskaitīt visu:) Tā godīgu sakot, nezinam ko pateikt laaczim... PALDIES, dude!
It kā visas oficiālās uzrunas ir pabeigtas un jāpasaka pēdējais. Mēs ļoti ceram, ka mūsu lasītāji paliks kopā ar mums un izbaudīs tādu pašu prieku lasot, kā mēs rakstot:)

« Atpakaļ uz rakstu