Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1893935, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Atvadoties..
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2003-02-04 12:19:00


Nodomāju, ka nebūtu smuki aiziet neatvadoties, tāpēc laupīšu jūsu uzmanību uz dažām rindām. Tā nu ir sanācis, ka man ir jāpatrauc savas aktivitātes cietnis.lv ietvaros – neiedziļinoties sīkumos, varu pateikt, ka šāds lēmums ir godīgs, kaut arī nevēlams.

Vēlos pateikt lielu paldies visiem lasītājiem, kas lasīja, komentēja, kritizēja rakstītos materiālus. Liels paldies visiem cilvēkiem, kas palīdzēja nodrošināt cietnis.lv ar materiāliem, bet lasītājus ar interesantu lasāmvielu. 2,5 gadi darba nav pagājuši velti – ir iegūta neatsverama pieredze, esmu daudz iemācījies un galvenais, ka man vienmēr ir bijis ļoti interesanti. Kaut arī dažreiz nogurst no tā visa, bet vienmēr ir bijis saistoši un tas ir paticis.

Gribu novēlēt visiem lasītājiem mēģināt nodarboties dzīvē ar tām lietām, kas pašam patīk, jo tad padarītais darbs sanāk vislabāk un no visas sirds. Pārējiem cietnis.lv autoriem novēlu nezaudēt ticību un nežēlot sevi – laika nekad tāpat nav, pienākumu daudz utt., bet ja tik tiešām grib, tad daudz ko var paveikt un viss pa mazītiņam nostāsies savās vietās.
Tāpat es ticu, ka cietnis.lv pastāvēs arī turpmāk un manis rakstītie materiāli tiks aizvietoti ar vēl labākiem un interesantākiem!

« Atpakaļ uz rakstu