Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1892222, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jauna konsole - Phantom
revolution.lv (info@revolution.lv) @ 2003-01-24 17:36:00


Vai patiesi kāds spēs izstumt trīs lielos vaļus no to pozīcijām, vai kāds spēs apdraudēt trīs lielo titānu pozīcijas video spēļu pasaulē? Nu, redzēsim, kā tas viss beigsies.

Nesen izveidota ASV datorkompānija "Infinium Labs" gatavojas laist klajā jauna tipa videospēļu konsoli, kas varēs līdzvērtīgi konkurēt ar "Sony PlayStation 2", "Microsoft "Xbox" un "Nintendo" ražoto konsoli "GameCube".
Galvenā jaunās konsoles "Phantom" īpatnība būs orientācija darbam ar platjoslu internetpakalpojumiem. Tas nozīmē, ka spēlēs varēs ne tikai piedalīties daudzi spēlētāji, bet varēs veikt arī spēļu ielādi pēc pasūtījuma, spēļu izīrēšanu, demo versiju lejupielādi u.c. Ražotāji arī sola konsoles vieglu vadāmību, pilnveidošanas iespēju un visaugstāko produktivitāti.

Daži analītiķi uzskata, ka "Phantom" līdzinās īpašas konfigurācijas personālajam datoram, kas strādā operacionālajā sistēmā "Linux", izraisot bažas, ka "Infinium Labs" produktu var piemeklēt tikpat bēdīgs liktenis kā konsoli "Inderma". Šis projekts, pēc kura uz "Linux" bāzes tapa spēļu konsole ar atvērto arhitektūru, sākās 2000.gadā un tika pārtraukts 2001.gadā finansiālo līdzekļu trūkuma dēļ.


Sīkāku informāciju par daudzsološo jaunumu Floridas kompānija, kuru izveidojuši ASV lielfirmu kādreizējie darbinieki, sola sniegt šā gada martā.
ASV jaunās konsoles ražošanu ieplānots sākt šā gada novembrī. 

« Atpakaļ uz rakstu