Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1888199, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Pasjanss pēc pilnas programmas
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2002-12-30 12:42:00


Ir spēles, kuras nekad neparādās pārdotāko vai populārāko topos, taču par to popularitāti nenākas šaubīties – it īpaši biroju darbinieku vidū, kad darba tā pamazāk un priekšniecība tā patālāk:) Runa ir par spēlēm, kas iekļautas praktiski jebkurā Microsoft Windows komplektācijā jau no sen seniem laikiem – Minesweeper (mīnu meklētājs) vai Solitaire (pasjanss). Par pēdējo spēli būs arī jaunums.

Programmatūras kompānija Tree Cards Games jau vairākus gadus nodarbojas ar pasjansa pārnešanu uz datora un nevis ar vienkāršu pārnešanu, bet gan dodot spēlētājam iespēju spēlēt līdz pat 350 (!!!) veidiem pasjansa. Tie, kas zina šo kāršu spēli nedaudz vairāk varēs atzīt, ka pastāv ļooooti daudz iespējas izlikt pasjansu un SolSuite 2003 apkopoti praktiski visi veidi, sagrupēti pēc piederības pie kādas no grupām vai arī sakārtoti alfabēta secībā. Vārdu sakot, visiem pasjansa cienītājiem šī spēle ir MustHave. SolSuite 2003 iespējas personalizēt, veidot pašam savus noteikumus, saglabāt neizliktās partijas utt.

Spēle tiek izplatīta pēc trial principa – spēlējam 30 dienas, ja iepatīkas – maksājam nepilnus 20 dolārus vai arī dodamies meklēt pašizinietko pašizienietkur.

« Atpakaļ uz rakstu