Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1875961, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jauna datu pārnešanas ierīce
cietnis.lv (www.cietnis.lv) @ 2002-10-12 18:58:00


Karlik atrakstīja :
Kompānija AirLink Technology  izgudrojusi jauna veida datu pārnēsāšanas ierīci. Pats es iepazinos ar šo ierīci ir būdams Austrālijā firmā ProQuip, kur man šo brīnumu uzdāvināja. Šī mantiņa padarīs jūsu dzīvi vienkāršāku, vienmēr bijušas grūtības ar datiem, kas lielāki par parastu 3,5 collu diskešu ietilpību pārnēsāšanu.


Tad bija jāizmanto diski kuru rakstīšanas ierīces ne visiem bija un diskā dati ierakstījās lēni (atkarībā no CD/RW ierīces). Šī manta ir kā pārnēsājams cietais disks, sver apm. 15g un ielien katrā kabatā(84mmx19mmx10mm). Rakstīšanas ātrums ir 900Kb/sek un lasīšanas ātrums 1mb/sek. Ierīces prasības ir : USB ports . Der visiem Windowsiem, Mac, Linux un nevajag instalāciju, pats uzrādas kā jauns cietais disks ( Windows  98/SE vajadzīga instalācija, instalācijas disks nāk līdz). Ierīces ietilpība ir atkarībā kādu nopērkat : no 16Mb – 1Gb.

Any drive
Any drive

« Atpakaļ uz rakstu