Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1754990, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Sakritības vien...
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2002-06-12 22:25:00


Latvijas preses tirgus nevar palielīties ar lielu skaitu visādu IT (tehnoloģijas, mobilie, whatever) jomai veltītu žurnālu klāstu. Taču vairāki žurnāli un pat 2 avīzes ir - pie avīzēm pieskaitam krievu valodā iznākošos Digital Times un Internet Review (nekad dzīvē neesmu redzējis), savukārt no žurnāliem mums E-pasaule, NEXT, kā arī Computer Show un MG krievu valodās.
Neteiksim, ka konkurence ir ļoti sīva, jo katram no šiem izdevumiem ir savs pircēju lauciņš un bieži vien viens cilvēks pērk vairākus Latvijā iznākošo "datorpresi". Patiesībā, viss ir klusi un mierīgi.

Taču dažiem šis miers nepatīk. Ar to izcēlās žurnāls Computer Show, kurš diez vai var palepoties ar plašu tirāžu un drausmīgāko popularitāti. Par rakstu kvalitāti neņemos spiest:
1) Dažādu iemeslu dēļ mans viedoklis nevar būt objektīvs;
2) Pēdējo reizi turēju rokās šo izdevumu pirms pāris gadiem, ja nemaldos:)

Tātad, visi draudzīgi aizejam uz šo lapu un ieraugam "reportāžu no ielām" par to, cik bēdīgi klājas jau minētajiem izdevumiem Digital Times un MG. Ieraugam fotoreportāžu no sērijas - gājām pa ielu, ieraudzījām miseni, kurā bija saburzīts Digital Times. Taču vēl pēcāk sastapām onku ar nosliecēm uz alkoholu ar žurnālu MG rokās! Protams, nofotogrāfējām - tāds ārpāts!


Protams, mēs visi muļķīši šādam pasākumam noticam - Gamers.lv (kas IR Computer Show pasākums) parādīja, kā klājas konkurentiem - ak vai, nabadziņi. Tēlojam muļķus tālāk un uzmetam skatu šai fotogrāfijai:


Nepietiek ar to, ka urnā ir viens Digital Times numurs, ārpusē ir vēl viens numurs - iepriekšējās nedēļas. Pilnīgi aptrakuši tie sētnieki - nedēļas laikā navar izlaucīt vienu ietvi. Un vējš arī jau nav pūtis veselu nedēļu Rīgā - citādi ārpusē atrodošā avīzes strēmele būtu sen aizlidojusi. Visdrīzāk patrāpījies īpašs Digital Times nīdējs, kas saplēsis veselus divus numurs un izmetis to vienā urnā.
Ja paskatīsieties fotogrāfijās uzmanīgāk, tad pamanīsiet, ka kamēr Gamers.lv fotogrāfēja urnu vējš atpūta šo strēmeli pie urnas! Kādas gan tikai nemēdz būt sakritības un ātras laika maiņas.


Savukārt MG nemētājas urnās. MG lasa. Neatkarīgi no vecuma, zināšanu un ienākumu līmeņa. To nodemonstrē kāds lasītājs, kura galvenais hobijs varētu būt Dzimtenītes ietekmes izpēte uz cilvēka veselību. Taču tas neliedz lasīt MG. Tā vietā, lai nopirkt zinātniskā darba preperātu, onka nopērk žurnālu MG, ko lepni nodemonstrē Gamers.lv, kas pavisam netīšām patrāpījās pa ceļam.


Un visbeidz pēdēja attēlā nofotogrāfēts žurnāls Computer Show momentā, kad tas gozējas vasaras saulītē. Vēl nedaudz un Gamers.lv sāks masturbēt uz šo žurnālu!!! Tas ir labais!!!
Ja nopietni, ir tik tiešām bēdīgi apzināties, ka vienam no preses izdevumiem ir svarīgāk "apd***t" konkurentus, nekā strādāt pie sava izdevuma uzlabošanas.
Atvainojos, ja kādu esmu aizskāris.

« Atpakaļ uz rakstu