Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1751304, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Sound.lv vs. Art.Lebedev - mazs skats no malas
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2002-06-04 21:54:00


Izlasīju šo te interviju, ko deva avīzei Čas mp3 saita sound.lv administrators. Kārtējo reizi nācās konstatēt, ka mēs Latvijā mākam daudz d***t, bet maz darīt.
Lūk dažas domas izlasot šo "Ļebeģeva vietā nolikšanas pamācību". Vispirms Sound.lv sevi atļaujas nosaukt par "internet-smi" t.i. interneta mēdiju. Līmenis, vai ne? Saits, kurā 95% ziņu ir pārpublicēti no Krievijas oriģināliem un 2x reizes mēnesi pievieno kādu mp3 failiņu, sauc sevi par mēdiju. Lielummāniju no viņiem droši var aizņemties - tās viņiem daudz.
Tālak. Sound.lv ir kā self-promote projekts Baltic Option firmai, kura piedāva internet risinājumus. Saprotiet, ir ļoti smieklīgi klausīties šādus komentārus no firmas pārstāvjiem, kuru veikums nu nekādīgi nepārliecina. Nesalīdzinot nemaz ar design.ru portfolio. Varētu saprast šādu brēkāšanos no tādām kompānijām kā ADM, Vide Infra, Rhino Dizains, bet nu konkrētā kompānija, atvainojiet...

Nez kāpēc vienas firmas (nebūt ne tirgus līderis) pārstāvis atļaujas runāt visas Latvijas IT vārdā? Un galu galā - vienas firmas uzbraucienā otrajai objektivitāte zūd - katrs cīnās par savām interesēm.

Jebkurā gadījumā - galīgi nav laika, lai izklāstītu savas domas pilnība - tas diez vai ir vispār vajadzīgs. Taču varu pateikt vienu - esmu ticies ar Ļebeģevu ievērojami vairāk nekā šīs kompānijas pārstāvji un uzskatu, ka no viņa var un vaig daudz ko mācīties. Kaut vai to pašu self-promotu.
Izlasiet obligāti šo interviju - būs tik tiešām noderīgi. Kaut vai jautrībai.

« Atpakaļ uz rakstu