Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1590963, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Pa žokli gribi?
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2002-05-15 18:55:00


Panāc šurp!
Panāc šurp!
Šodien (lasi - šonakt) jau runājām par mūsu visu psiholoģiskām īpatnībām. Viena no psiholoģiskās nestabilitātes izpausmēm, kā zināms, ir stress. Pārmērīgs stress no darba. Tāpēc arī vajag relaksēties - cits to dara atpūšoties dabā/klubā/dzerot alkoholu vai vēl kā citādāk. Taču tagad mums ir iespēja reklasēties arī ofisā - nē, aizmirstiet par xxx saitiem un kolēģu izjokošanu. Iegādājieties sev The Desktop Punch Bag. Tas nav nekas cits kā vienkāršs boksa "bumbieris", tikai miniatūrs. Nākamreiz, kad būsiet noguris no darba - uzšaujiet pāris kreisos un pēc tam vienu riktīgu labo. Uzreiz jutīsieties ievērojami labāk. Fiziska relaksācija takš!
Un The Desktop Punch Bag noderēs ne tikai priekš relaksācijas - iedomājieties, kad kolēģis grasās pienākt pie jums un palūgt aizšaut piecīti/aizvietot uz pāris stundam/parunāties par to, priekšnieki ir maitas, bet jūs demonstratīvi atkārtojiet minētās sišanas instrukcijas. Goda vārds - jūs atstās mierā. Ideāli? Ideāli!
Maksā šis melni-baltais izstrādājums precīzi 16.99 sterliņu mārciņas.

« Atpakaļ uz rakstu