Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1575399, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Civilizācija un CTF
laacz (http://laacz.lv/) @ 2002-05-15 03:01:00


Civilization III: Play The World
Civilization III: Play The World
Es atceros, ka uzreizi pēc 3. civilizācijas iznākšanas manas darba spējas tikai paralizētas uz nedēļu. Es praktiski neko citu nedarīju, kā spēlēju. Tas man nedara godu, bet attaisnojumam varu teikt, ka man tā gadās ļoti reti. 
8. maijā (jā, zinu, pasen;) Firaxis Games un Infrogrames beidzot paziņoja par to, ka ir gaidāms pirmais addons - Sid Maier's Civilization III: Play The World. Jaunās iespējas ir ļoti interesantas.
Vienas iespējas trūkums mani vislaik tracināja - nebija iespējams grupēt junitus. Tagad būs :) Protams, ka jaunas civilizācijas (8 gabalas), objekti (radiolokācijas stacijas, aviobāzes), u.t.t. Bet, pats interesantākais - vairāku lietotāju spēles iespējas.
Spēlēt tīklā būs iespējams visvisādos veidos - pa tīklu, caur epastu (!) un uz viena kompja (!!). Režīmi - katrs veic soli pēc tam, kad pretinieks to ir izdarījis, vienlaicīga soļu veikšanas un jaunums - spēle reālajā laikā, kad nav tādu jēdzienu kā soļi. Starp spēļu veidiem visjautrākais ir Capture The Flag, kurš Quake un Unreal Tournament spēlētājiem būs pazīstams ;) Būs iespējams veidot savus scenārijus un tiem sekot.
Prezentācija presei notiks jau šomēnes - izstādē Electronic Entertainment Expo (E3).
P.S. Ja iekš gamespot negribās maksāt naudu par biedru būšanām, tad ir izeja. Atrodam mūs interesējošās ziņas. Un tad ierakstām ziņas nosaukumu iekš Googles. Attiecīgi, atrodot nepieciešamo info, ņemam Google kopiju un lasām :)

« Atpakaļ uz rakstu