Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12386636, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jautrais internets #1
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2004-04-29 23:17:00


Bijušās un dažas tagadējās ASV slavenības ieguvušas jaunu veidu kā papildināt savus maciņu un reizē arī iepriecināt savus pielūdzējus. Samaksājot nepilnus 20 dolārus jebkurš var sev vai draugam pasūtīt zvanu no izvēlētās slavenības. Piemēram, būtu taču forši, ja dzimšanas dienā Tevi apsveiktu, teiksim, izbijis zobu pārskaitītājs no šova „American Gladiators” vai arī smuka meiča (kādreiz vismaz) no pazīstama seriāla (arī kādreiz visdrīzāk).
Pārskatot iespējamo slavenību kandidātu sarakstu, diemžēl, nerodas iespaids, ka kāds no tiem varētu būt plaši pazīstams pie mums. Cita lieta, ja dzimšanas dienā pa telefonu apsveiktu, teiksim, Fredis, Dagmāra Legante vai ļaunākajā gadījumā – Gunārs Kalniņš (pasarg Dies’).

Profesionāls
Profesionāls "Daudz laimes!" novēlētajs.

Savukārt šeit kādu entuazistu grupa izklaidējas zīmējot ar GPS iekārtu palīdzību. Kā zināms viena no GPS funkcijām ir iespēja uz kartes atzīmēt ar līniju palīdzību nobraukto vai noieto ceļu. Tieši šī funkcija tiek izmantota, lai zīmētu diezgan labi atpazīstamu attēlus. Neteiksim, ka tie ir mākslinieciski izsmalcināti un ļoti augstvērtīgi, taču par ideju vien pienākas ordenis.

Spēlējam
Spēlējam "Desās" pa lielam

« Atpakaļ uz rakstu