Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12386607, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Īsts dāmu telefons
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2004-04-29 21:50:00


Visai interesantu, taču tajā pašā laikā savdabīgu un diez vai atkārtojamu mobilo telefonu prezentējusi mūsu platumu grādos mazpazīstama kompānija Lenovo. Modeļa V508 galvenā un praktiski vienīgā mērķauditorija ir cilvēces skaistākā daļa t.i. dāmas. Uz telefona sievišķīgumu norāda ne tikai korpusa sarkanās krāsas noformējums un neliels rozes gravējums uz tā, bet arī sen gaidīta un ārkārtīgi nepieciešama funkcija – telefonā iebūvēts smaržu flakoniņš. Nē, apskatieties paši kalendārā – šodien nav 1.aprīlis!

Bet pūdernīca kur?!
Bet pūdernīca kur?!

Flakoniņš (par tilpumu nosaukt to neceļas roka) nopērkot ir pilnībā ir tukšs un laimīgajai (kā gan citādāk?) īpašniecei ir iespēja to uzpildīt ar sev tīkamāko aromātu. Līdz, ko flakons ir tukšs – pildām no jauna.
Tehnoloģiski telefonu nevar uzskatīt par pārbagātu, taču arī ne nabadzīgu – GPRS datu pārraide, MMS īsziņas, 65 000 krāsu ekrāns un visādi citādi labumi, kas ir vairums mobilo telefonu modeļiem šodien.
Ak jā, šis mazais un smaržīgais prieks maksā nieka 150 latus. Nekā taču nav žēl sirdsdāmām, vai ne?

« Atpakaļ uz rakstu