Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12377121, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jauns Philips eXpanium
John Doe (latven@inbox.lv) @ 2004-01-19 17:22:00



   Kompānija Philips Electronics ir gājusi tālāk par līdzšinējiem mp3 atskaņotāju ražotājiem, izlaižot tirgū jaunu plaijerīti. Šo jauno pleijeri Philips Electronic parādīja Consumer Electronics Show (CES) 2004. Pleijeris eXpanium eXp5371spēj atskaņot AudioCD, mp3 un wma failus, bet tā galvenā īpatnība ir spēja ielādēt un spēlēt Java spēles. Šim nolūkam pleijeris aprīkots ar nelielu displeju korpusa virspusē. Papildus spēlītes iespējams ielādēt caur USB. Interesanti ir tas, ka ielādēšanas laikā mūzika nav jāaptur un vienlaicīgi iespējams pleijera atmiņā glabāt 5 spēles. Pašlaik paredzēts šo jauno modeli pārdošanā laist maijā par visai demokrātisku cenu - 100USD. Lai arī minētā ekstra nav visai nepieciešama, uz cenu tā īpaši neatspoguļojas. Tad kādēļ gan lai to nenopirktu?

Avots: 3DNews.ru

« Atpakaļ uz rakstu