Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12375744, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

3D spēles mobilajā telefonā
John Doe (latven@inbox.lv) @ 2004-01-08 20:14:00


   Ilgi nebija jāgaida līdz brīdim, kad mobilais telefons no vienkāršas zvanīšanas iekārtas palicis par sava veida tehnikas brīnumu. Kurš pāris gadus atpakaļ būtu iedomājies, ka ar mobilo telefonu varēs ne tikai zvanīt un sūtīt īsziņas, bet arī pārsūtīt bildes, mūziku un video failus. Pēc tam arī fotogrāfēt, filmēt, noteikt atrašanās vietu un vēl sazin ko. Tagad pienācis laiks izklaides industrijai. Kompānija ATI nolēmusi, ka mobilajā telefonā trūkst 3D spēles un speciāli šim nolūkam izstrādājusi čipu - IMAGEON 2300, kas šo iespēju nodrošinās. Masveida šī čipa izstrāde sāksies jau šī gada pirmajā pusē. Interesanti, kura kompānija pirmā uzņemsies ieviest šo jauninājumu savos telefonos. Par cenām runāt būtu pāragri, jo cenas drīzāk noteiks mobilo telefonu ražotāji, nevis ATI.

Sīkāk par čipa fīčām un iespējām var palasīt ATI lapā.

« Atpakaļ uz rakstu