Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12361467, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Mums 3 gadiņi
cietnis.lv (www.cietnis.lv) @ 2003-08-07 14:21:00


3 gadi
3 gadi
Sen senos laikos, (uz balkona dzerot šņabi, pēc veiksmīgas tikšanas augstskolā) dzima tāds mazs nieciņš, kuram piedzimstot tika dots vārds cietnis.lv - kā jau tais laikos pienākās, tad tam tika dota garantijas termiņš 3 gadi. Nu šie gadiņi ir pagājuši - ir gājis visādi šai laikā - gan partīcijas lidojušas, gan bad bloki ieviesušies, gan arī cietņa galviņas nav staigājušas ar tādu ātrumu, kāds būtu vajadzīgs, lai rakstītu rakstiņus ...
Bet tas viss ir piedodami ...  Cietnis.lv atgriezies no mazā garantijas remonta - apkopes (atvaļinājuma) un nu cietnis ir atpakaļ, un taisās vēl kādu laiciņu strādāt ...
Kā mums sanāks un kādā kvalitātē,  tas jau ir cits jautājums ... Nekad nēesam solījuši par rakstu patstāvīgumu, MUMS neviens par rakstiem neko nemaksā un nemaksās, rakstam brīvā laikā un tikai prieka pēc. Tā kā ņemiet par labu. Gribat ko vairāk, rakstiet mums rakstus, email un noteikumi ir zināmi. Un nav ko te bļaut par miršanu :), bļaušanas enerģiju pārvērtiet rakstos un visiem būs prieks par to. 
Tā kā viss cietnis.lv kolektīvs ir daudzmaz pamodies no ziemas miega un drīzumā taisās arī tā MAZLIETIŅ pasvinēties, diemžēl atkal diezgan slēgtā un nepavisam publiskā pasākumā.(lai neierūs cietnis.lv galviņas un lai sektoros bad bloki nesarodas, tad tas viss ir jāsaeļļo ar alu un janoskalo ar šņabi hehe :) )

Tagad mazliet vēsture:
1) pats pats pats pirmais cietnis.lv nummurs - adresīte gan tāda dīvaina bet ...
2) cietnis.lv viena gadiņa jubilejiņa
3) cietnis.lv jaunajā izskatā pirmais raksts
4) cietnis.lv divu gadu jubilācija
5) cietnis.lv 3 gadu jubilācija

Šajos gados mums ir gājis visādi un ies vēl visādi ... - ir bijuši cilvēki kas palīdzēja cietnim un ir bijuši cilvēki, kuru lielākais sapnis bija aizklapēt cietni ... 
Bet neskatoties neuzko cietnis.lv vēl arvien pastāv - visādi ir bijis un vēl būs - bet mēs ceram, ka Jūs cietnījamie lasītāji esat mazdrusciņ gudrāki un labāki kļuvuši ik pa laiciņam ielūkojoties cietnis.lv lappusēs - mēs ceram ka arī turpmāk Jūs būsiet kopā ar mums - cietnījamiem cietnis.lv autoriem.
Hip Hip Urrā mums 3 gadu jubilejā.  Augsim lieli un resni, un piestūķēsim savus sektoriņus ar informācijas gūzmu !
Nu ko pacelsim glāzes, kausus, pudeles whatever un PRIEKĀ!!!

« Atpakaļ uz rakstu