Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12348962, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Siemens S55i?
NewGuy (newguy@cietnis.lv) @ 2003-04-26 18:20:00


Pēdējo dienu laikā visa interneta sabiedrība ir pamatīgi satraukusies par baumu, kas pavīdējusi vairākos Vācijas saitos un vēsta, ka Siemens jau ir sagatavojusi jaunu mobilā telefona modeli zem numerācijas S55i. Droši vien, daudzi lasītāji sapratīs, ka runa iet par populārā un funkcionāli pārbagātā modeļa S55 modifikāciju.

Spriežot pēc pašreizējās informācijas, Siemens grasās jaunajā modelī izmantot 4096 krāsu ekrāns (nav skaidrs, kāda veida - STN vai TFT), iebūvēt mp3 atskaņotāju, attiecīgi arī radīsies vajadzība pēc atmiņas karšu nolasītāja slota – it kā MMC. Tāpat tikšot palielināts nedaudz pašreizējā ekrāna izmērs – cik daudz tieši – arī nav skaidrs.

Protams, Siemens Mobile atsakās komentēt šo informāciju un lietotājiem atliek tikai gaidīt kompānijas apstiprinājumu vai neapstiprinājumu. Jebkurā gadījumā, šādu funkciju papildinājums padarītu Siemens S55i par tehnokrātiska mobilā telefona lietotāja sapni, jo kā zināms S55 vājā vieta līdz šim bija ļoti sliktais krāsainais ekrāns.

Un vēl nedaudz par Siemens – kompānija paziņojusi, ka gaidāmā modeļa SL55 sākotnējā cena būs apmēram 450 eiro.

« Atpakaļ uz rakstu