Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1021615, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Kā kļūt par autoru?
cietnis.lv (www.cietnis.lv) @ 2002-04-04 22:00:00


Tikko kā tika pabeigts tas, kas tehniski bija jāizdara un jāuzprogrammē, lai realizētu visu Jūsu un arī mūsu sapni - pielaist pie svētās Administrācijas arī Tevi, mūsu cietnījamo, pacietīgo un uzticīgo lasītāj. Tev ir iespēja kļūt par cietņa staff memberi, jeb, latviski runājot - vienu no patstāvīgajiem autoriem. Kā? Lasi tālāk.


Un tu ar ko esi paliidzeejis cietnim?
Un tu ar ko esi paliidzeejis cietnim?
Tātad. Lai par tādu kļūtu, no Tevis nav nepieciešams sekojošais: pases kopija, vecāku vai laulātā drauga/draudzenes, atļauja, darba vietas piekrišana, izziņa no psihoneiroloģiskā dispansera.. Jā, tas nav nepieciešams. Savukārt, vajadzīgas ir tikai un vienīgi pāris sīkas lietas.

Tev tiek noteikts pārbaudes laiks - 2 līdz 3 nedēļas, kuru laikā tu regulāri raksti ziņas un nogādā tās cietņa redaktoru kolēģijai vai nu parastajā veidā, vai arī uz meilu cietnis@cietnis.lv. Piezīme - Tu par to nesaņemsi nekādu atalgojumu (ja neskaita morālu:).

Tas nenozīmē, ka tagad katru pusstundu mēs gribēsim no Tevis redzēt jaunu ziņu. Nē. Tava radošā talanta implementācijas regularitāte ir tavās rokās.

Kas neir labi? Neir labi viss tas, kas neir labi citur. Rupjības, rasu naida kurināšana, plikas pārpublikācijas bez atsauksmes, warez, xxx. Par sadaļu Viedoklis - ja ir vēlme tur kaut ko rakstīt, tad ir viens noteikums - kritikai (ja raksts ir kritika) ir jābūt konstruktīvai un patiesai. Galu galā - ja kādam cietnī publicētajam rakstam ir problēmas, par to atbild viss cietnis, nevis tikai autors. Tā kā, rēķinies.

Tu zini, kas ir cietnis. Tu vari rakstīt reti, bet raksti labi.

Rezumējot - 2 vai 3 nedēļas tikas taps vērtēta tavu rakstu kvalitāte, regularitāte, kā arī apskatītās tēmas.

Nebūs liela vaina, ja tu pēc nedēļas vai divām sapratīsi, ka nevari to pavilkt. Tas tiks saprasts un pat, savā ziņā, veicināts - labāk par vienu autoru mazāk, nekā par vienu klusētāju vairāk.

« Atpakaļ uz rakstu