cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED

ļæ½odien vardadienas svin:
Mirta, Ziedīte, Amula
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Urva, Urve, Urvi, Orvi, Urbe
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Milgedas, Skalvė, Anzelmas, Amalija

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>
  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (27)  
 
Skat?t koment?rus: vilt?gi | vienk?r?i
 
Sweeper 2002-03-04 09:23 | atbildļæ½t uz #4551
Tas raksts ir totaalais idiotisms! Izlasot sho rakstu es varu secinaat, ka katrs kuram ir pieejams dators ir cilveeks ar novirzeem. Jo speelee VISI!!!. Atshkiras tikai speeliishu saturs, jo ir taada lieta kaa gaume.
huh? 2002-03-04 09:40 | atbildļæ½t uz #4555
hyh?
googoo 2002-03-04 09:33 | atbildļæ½t uz #4553
jautri! izraadaas, ka ne muusu birojinjsh viens taac, kas sprausloja lasot sho M.A. izcili praatiigo raxtu! gi giii :)
sviestaa meitene sagaajusi! tjipa no shitaadaam izaug tie, kas veelaak riiko konkursus par latviju brivu no homosexuaalisma/ daltonisma/ geimeriem/ luuzeriem/ etc.
Helmārs 2002-03-04 09:37 | atbildļæ½t uz #4554
Manuprāt, tās ir galīgas muļķības. Tikpat labi jebkura aizraušanās var izpelnīties šos pašus apvainojumus. Man patīk vizināties ar velosipēdu. Kad ir kāds brīvs laiciņš(visas datorspēles apnikušas :)) un ārā smuks laiks(tā kā vakar), ņemu savu 2riteni un braucu pa ielu, pa mežu, pa līdzenu vietu, pa kalniem, pa asfaltu, pa sniegu cik vien tīk. Laikam jāiet pakārties. Tāpat var apsūdzēt arī makšķerniekus, autosportistus un citus cilvēkus, kam ir kāda aizraušanās. Nedomāju, ka tas ir tik slikti.
Tēvs Toms 2002-03-04 10:00 | atbildļæ½t uz #4557
Helmār: ritenis ir Sātana izgudrojums. Tas ir vēl ļaunāks nelabā ierocis dievbijīgo pavedināšanai uz grēkošanu, kā datopspēles! Sadedzini to un noroc mazdārzīņā, pēc tam kapu aplej ar svētītu ūdeni un 3426 reizes noskaiti Tēvreizi un 666 reizes- Mūzu Mariju!
Arvens 2002-03-04 10:06 | atbildļæ½t uz #4560
Njaa taa kas sho rakstinu rakstiijusi ..sievietei galiigi naf nekaadas sajeegas par to kas ir dators un ko vinsh dara un ko ar vinu var dariit!!! ...
Tas ja cilveeks speelee kaadu speeli tapeec vinu nosaukt par vaaja rakstura cilveeku tas ir apsoluutas mulkibas .. teec shaa visa izlasiitaa sanaak ka visa datoru pasaule ... ir vaaja rakstura cilveeki ar novirzeem ... "Fu*k Off" ... vieniigi ko varu pateikt tai gudrajai sievietei lai nebaaz savu degunu kur vinai nevaig un lai nemeegina to veelreiz dariit jo taapat neko jamaa gudru nepateiks shaja sakaraa un vispaar vinai vieta virtuvee!!!
LorD RameX 2002-03-04 10:22 | atbildļæ½t uz #4562
Laacz - Zhetonc(olimpiskais un zelta ;))) no maniim
tas ir normaali ka atrodaaas kaads gamucis kura pac iegrimsti uz ilgu laiku
RameX
labu laiku slimojis ar Faalout tactics Brotherhood Of The Steel
Zombis 2002-03-04 10:37 | atbildļæ½t uz #4563
Izlasot vinjas raxtu, es sapratu kaadas ir vinjas dziljaakaas probleemas, pavisam vienkaarshas, vinjas viirs laikam pa vakariem labaak paspeelee kaadu gamuli, nevis - kaa vinja saka "citi briivaa laika pavadiishanas veidi" - "iedod vinjai" :-D, xexe!!! Peec vinjas raxta es saprotu tikai vienu - vinja ira kautkaads shausmiigs radiijums, kuru sabiedriibaa vispaar nevaidzeetu laist, citaadi visi paarbiisies, sho peedeejo vaardu uzraxtot izdomaaju, ka vinjas viirs mosh speelee quake, iedomaadamies, ka monstru vietaa ir vinja sieva!!!
HVZ
Zombis
ze@l0t 2002-03-04 10:49 | atbildļæ½t uz #4565
Laacz, neņem galvā!!!
Delfi ir specializējušies kļūdainu un idiotisku raxtu publicēšanā. Mani gan vairāk interesēja fakts, vai maģistrante ir veikusi šādu aptauju maģistra darbam? Bet tie vecie stereotipi... un tik jaunu cilvēku domās. Mjā.
P.S. Varētu saprast, ka šādus pētījumus veic "mūsējie" - datoriķi, bet laikam nevienam problēmu nav. Tai skaitā, arī man :)
A 2002-03-04 11:16 | atbildļæ½t uz #4568
Piekriitu Zombim! Manupraat vajadzeetu uztraukties par nedaudz citaam lietaam, nevis vienkaarshi nosaukt visus kas geimo par moraali neveseliem. Lielaaku probleemu vareetu izraisiit skoleeni kuri no skolas briivajaa, vai ne tik briivajaa laikaa iet uz klubiem nospeeleejot visu naudinju ko mammucis iedevis pusdienaam, un ne tikai. Vai veidojas veel viena zudusii paaudze? Neuzskatu, ka neliela uzgeimoshana vareetu naakt par ljaunu moraali stabilam cilveekiem, bet kaa tas ietekmees vinja naakotni, taac ir jautaajums
Zombis 2002-03-04 11:26 | atbildļæ½t uz #4570
Njaa!
Es to pavisam biju aizmirsis, ka pastaav taadas firezones un poligoni!!!
Tur toksh notiek gamoshana uz nebeedu, par to zudusho paaudzi nezinu, bet nu gamot vinji tur gamo ne pa jokam, principaa stundas basto ka tik var counterstraiku paspeeleet tiiklaa :-)!!! Es zinu pat mentus kas to dara, tas jau ir jautri, bet kad siikie speelee par peedeejiem 7 santiimiem veel 4 minuutes, tas jau toksh naf normaali, bet kaapee visus tad ira jaapliek, to es meeginaaju risinaat savaa ieprieksheejaa komentaaraa!!!
Zombis
Guru 2002-03-04 11:28 | atbildļæ½t uz #4571
Mjām , par tām spēlēm.
..
Pats ar šad tad iegūstu pārejošu atkarību. Galvenais ir kārtīgi pārspēlēties. Tad parasti pāriet.
..
Bet ļoti dīvaini, ka sievietes nespēj tā aizrauties ar spēlēm, kā džeki. Citām vispār neiet pie sirds, bet mana māsa, atšķirībā no manis, var vēsi spēlēt , bez ieiešanas baigākajā azartā. Kas tur ir ar tām čiksām, mož ir vērts papētīt
EB 2002-03-04 11:51 | atbildļæ½t uz #4573
paarfraazeejot vienu krievi teicienu - 'buutu tik cilveeks, speeli var piemekleet'.
domaaju, ar ms. andersoni agri vai veelu arii tas notiks. vajag drusku laiku, lai nostabilizeetu worda pamatzinaasanas un paarietu uztraukums peec pieiesanas pie kompja. peectam dabiskaa zinkaare njems virsroku.
Wiseguy 2002-03-04 11:53 | atbildļæ½t uz #4574
Nu bļin, ir takš ar prātu apdalīti cilvēki pasaulē, un viņi atšķirībā no manis nav neveiksminieki, jo viņu vārsmas tiek publicētas pasaulsavenajā un respektablajā portālā Delfi. Nu neesmu es tāds geimeris, kas dienu un nakti sēž piespēļukiem, bet tomēr, spēles ir manas dzīves sastāvdaļa, sevišķi NHL sērija no EA SPORTS. Un tādas gudras tantes man varēs stāstīt, ka es esmu deģenerāts, ka es pa to laiku, ko pavadu pie kompja, varētu izglābt kādu vali vai iestādīt koku, bet man po, gribu spēlēju, a vecumdienās varēs arī kokus stādīt un kas zin, moška fotogrāfi un žurnālisti izrādīs lielu interesi par to procesu.
DxC 2002-03-04 11:54 | atbildļæ½t uz #4575
varbut es esmu brinums - ES NESPELEJU!
Guru 2002-03-04 12:00 | atbildļæ½t uz #4576
To Wiseguy:
Es gan vecumdienaas, visu pensiju gamees noteereeshu :) It sevishkji tad, kad dzimumtieksme apsiiks, ja apsiiks
Guigo 2002-03-04 14:00 | atbildļæ½t uz #4586
Teikšu, ka autore laikam prātu izčurājusi...
Es_pac 2002-03-04 14:09 | atbildļæ½t uz #4589
Raksitinsh jau nu pareizais... Jau pierakstiijos rindaa uz Tvaika ielu... Protams ir jau arii tipinji, kas to vien dara, kaa rubii speeles, bet arii tiem kaadreiz uznaak veemiens un tad kaadu nedeelju netuvojas kompim.
Bet, vismaz manupraat, vidusmeera gameris(taads, kursh speele neregulaari, bet kaut ko tomeer shad tad uzpelee) velta kompim tik pat daudz laika, cik citi cilveeki tai pashaa laikaa velta TV.
GT 2002-03-04 15:45 | atbildļæ½t uz #4599
> Bet varbūt pieaugušie mēģina paglābties spēļu pasaulē, jo tur viss ir daudz vienkāršāk
Interesanti zināt, ar ko tad tas atšķiras no Dž. Kolinsas romānu lasīšanas vai Hameleonu rotaļu skatīšanās? TNU Būsi reāli, lielākajai daļai cilvēku sabiedrības mērogā ir tikai "skrūvīšu" loma. Un tajā pašā laikā izteikts varoņu - sporta, mūzikas, filmu utt. zvaigžņu kults. Tāpēc nav brīnums, ka daudzi meklē atslēgšanos/ aizmiršanos fantāzijas pasaulē. Un labi, ja tās ir tikai datorspēles, grāmatas vai filmas, nevis narkotikas.
GT, pats pirms brīža bija "saslimis" ar MOHAA multiplayer ;-) bet nu jau karstums ir pāri
Scorpion 2002-03-04 16:50 | atbildļæ½t uz #4602
Suuds par visu, GOTHIC rullee!!!
Lai kaukaada besiiga tante sauc muus - gamerus - kaa grib, bet nu ja ir laba game, kaapeec gan negameet? Un atpuusties, ja vajag, es arii maaku, un domaajams dafiga labaak nekaa vinja :-))) taadas tantes parasti beidz kaa vecmeitas <g>
parasts geimeris 2002-03-06 02:43 | atbildļæ½t uz #4655
vovo... tieshi tur jau taa lieta ka ir cilveeki kas var ar makshkjeri noseedeet pie upes visu dienu un cilveeki ar uz vinjiem raada kaa uz jukushiem, jo sabiedriibai nepatiik cilveeki kas nav taadi kaa vinji pashi, kas ir savaadaaki... un nevajag teikt ka man nav draugu taapeec, draugu un draudzenju man pietiek... kad dzershu piektdien par shito rakstinju noteikti pareekshu:D interesanti ko tad man vajadzeetu dariit, ja ne geimot?
jaa 2002-03-06 22:45 | atbildļæ½t uz #4752
chiksus geimi neaizrauj, bet no otras puses kraasot nagus, pavadiit stundaam skaistumsalonos, kreemoties, kraasot matus, friziereeties katru nedeelju, staigaat pa veikaliem stundaam neko nemekleejot, runaat pa telefonu studnaam bez apstaajas, smarzhoties, lasiit modes zhurnaalus, skatiities dailjslidoshanu utt utjp vinjaam piemiit, laikam taa varenaa magjistrante ir kaza kas nejeedz ka cilveeki sen kaa vairs neiedaljaas pareizie un citi, bet gan katrs personiiba par sevi un ja tik daudz speelee tad nebuut taapeec ka vinji visi luuzeri un baidaas reaalaa(incanti man patiik strateegija man laikam armijaa jaaiet un jaakomandee latvijas vieniigais tanks un pehota ar koka automaatiem) a ja man patiik sporta speles tad laikam man pasham jaaiet trenneeties, vispaar taa maija-kaza-ir-veel-maza
Mayer 2002-03-08 14:20 | atbildļæ½t uz #4793
Tas tachu ir skaidri saprotams, ka shai sievietei pamatiigi kaads shaads "gameris-looseris" ir iekodis. Nedabuuja ko gribeeja, taapeec lai sevi mierinaatu sacer rakstus. Nu patiik man pagaidaam veel CT, un speeleeju to 2x meenesii, un sevi par looseri neuzskatu.
Krotow 2002-04-01 13:02 | atbildļæ½t uz #5758
Būs vien meitene pati ar problēmām. Kā jau Delfu atsauksmēs pie šī raksta viens teica, laikam beibei ir puisis, kas visu laiku gamojas un šai nedod(ne jau spēlēt :) , par to arī tas ārprātīgais apvainojums. Savukārt atstāt esošo puisi vai iehavot citu liedz tās pašas problēmas vai iespējamā $$$ līmeņa krišanās tajā gadījumā vai kas tamlīdzīgs.
Kuzjaaa 2002-04-05 11:30 | atbildļæ½t uz #6145
Privet
Kuku 2002-04-05 11:31 | atbildļæ½t uz #6146
poka>???
purvz 2002-12-11 16:12 | atbildļæ½t uz #17895
inna
 
Kļæ½ tevi saukt? 
Kļæ½ds tev meils? 
Un ko teiksi? 

ļæ½sa pamļæ½cļæ½ba komentļæ½ļæ½anļæ½:
   0. Obligļæ½ti jļæ½ievada savs nosaukums un komentļæ½rs. Epasts nav obligļæ½ts.
   1. Nerakstļæ½t komentļæ½ros bullļæ½itu. Tļæ½di komentļæ½ri tiks dzļæ½sti, lai nemaitļæ½tu gaisu. Galu galļæ½, mļæ½s nevļæ½lamies bļæ½t atbildļæ½gi par komentļæ½riem, jo tos raksta mļæ½su lasļæ½tļæ½ji.
   2. Tagus lietot nedrļæ½kst. T.i. - vienkļæ½rļæ½i nesanļæ½ks :) Visi < arļæ½ tiks parļæ½dļæ½ti kļæ½ <.
   3. Viss, kas sļæ½kļæ½s ar http:// un www. (kļæ½ arļæ½ e2k://, ftp:// un ftp.) tiks daiļæ½i un automļæ½tiski pļæ½rveidots par linku, uz kura varļæ½s uzklikļæ½ļæ½inļæ½t un viss atvļæ½rsies jaunļæ½ logļæ½.
   4. Skatļæ½t nullto, pirmo, otro, treļæ½o un ceturto punktu.
   P.S. Emaili tiek pasargļæ½ti no spambotiem, kuri browsļæ½ webu un grļæ½bj tos ļæ½rļæ½. Tagad, visiem jums ir viena epasta adrese - no@spam.org, taļæ½u, ja JavaScript ir ieslļæ½gts, uzspieļæ½ot uz nika, meils tiks rakstļæ½ts uz ļæ½sto adresi. Eku viltļæ½gi, ne?

© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.