cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED

ļæ½odien vardadienas svin:
Mirta, Ziedīte, Amula
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Urva, Urve, Urvi, Orvi, Urbe
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Milgedas, Skalvė, Anzelmas, Amalija

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>
  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (56)  
 
Skat?t koment?rus: vilt?gi | vienk?r?i
 
xxx 2002-01-17 17:26 | atbildļæ½t uz #2975
nu piekriitu jau es shim faktoram, ka nevajag tos nabaga cilveekus pie LTK uzzinjaam gruziit, tachu ja cilveeks ir sabesiits tad protams vinjsh gruziis un pat ljoti gruziis, jo kaut kaa jau nevri ir jaatslaabina...ceru jau nu es ka reekjins buus patiesham mazaaks shomeenees
klients 2002-01-17 17:26 | atbildļæ½t uz #2976
Lattelekom ne vienreiz vien pats ir teicis - klientam nav jāzina un jāuztraucās par tehnoloģisko pusi. Par to, ar kādām tehnoloģijām un kādā veidā viņš to pakalpojumu saņem. Viņam ir jāsaņem pats pakalpojums.
No tā izriet, ka klientam ir pilnīgi vienalga kāpēc Lattelekomam ir problēmas. Tas var būt hakeris, adminu līkās rokas, paša Telekoma stulbās struktūras vai elektrības trūkums. Klientam ir tiesības pieprasīt kvalitatīvu pakalpojumu un tādu arī saņemt. Kā ar to tiek gala pakalpojuma piegādātājs ir jau paša piegādātāja problēmas.
Tagad Lattelekom ir sūdos līdz ausīm meklē kā attaisnoties klientu priekšā. Diemžēl mēs, klienti, redzam tikai vāju aizbildināšanos ar ārējiem apstākļiem. Nav konkrētas informācijas kad tas viss darbosies tā, kā vajadzētu. Palīdzības dienesta atbildes ir tik tiešām daudzos gadījumos korekti "rupjas".(ja ej strādāt palīdzības dienestā iemācies runāt ar cilvēku, nevis to pasūtīt tālāk. Tas tak ir skaidrs, ka te zvana tikai tie kam ir problēmas.)
Lattelekom tā arī nav pateicis kad problēmas tiks atrisinātas un vai klienti par to saņems kaut kādas kompensācijas! Es pat pieļauju(negribas ticēt, kā tā būs), ka Lattelekom te var atrast līguma punktu par "force major" un, piesaucot anonīmos hakerus, atkratīties no atbildības.
Smejmoon 2002-01-17 17:32 | atbildļæ½t uz #2977
Techniska pieziime:
Man nerastos pārpratumi, ja P.S.(P.S.S. ...) vietā būtu horizontāla svītra, vai teksts citā šriftā, lai atšķirtu vēstules autora tekstu no cietņa viedokļa. Šoreiz no sākuma sajaucu.
par tiem boldiem klasiski lieto :[izcēlums mans -red.]
;)
Citādi esmu priecīgs par ieguldīto darbu ievācot informāciju no dažādiem avotiem .. Latvju mēdijos tas gadās reti ;/
Nomad 2002-01-17 17:40 | atbildļæ½t uz #2979
Nu vispār es neredzu sevišķu problēmu. Ja neapmierina Interneta pieslēgums, vajag nevis lamāt Lattelekomu, bet atteikties no tā pakalpojumiem un mainīt ISP, piemēram, uz Telia vai Delfiem. No Telia lietotājiem vismaz es neesmu sevišķi dzirdējis par nopietnām problēmām ar pieslēgumu.
Ja Lattelekoms sāks zaudēt klientus,(sevišķi lielos korporatīvos), tad, iespējams, sāks domāt par pakalpojumu kvalitāti(bet visdrīzāk tomērt ne).
whoever 2002-01-17 17:54 | atbildļæ½t uz #2982
Varbūt kāds jau pamanīja manas aizdomas netikai par hDSL problēmām, tās praktiski ir apstirpinājušās, arī uzņēmumam ar ** uDSL jau ir problēmas, pieļauju, ka neesam vienīgie. Jūtu līdzi tiem cilvēkiem, kas sēž "uz" 800-ā, bet jebkurā gadījumā gribētu dažus "mīļus" vārdus pateikt īstajiem adminiem, kuriem būtu šitā problēma jāresolvē.
GhettoKID 2002-01-17 18:27 | atbildļæ½t uz #2983
Nu ko es varu pateikt par tiem Adminiem, Lielaako ties vinjiem ir liikas rokas, paziistu vienu LTK adminu kursh laikam tikai maak reset spaidiit un neko citu, Admins kas rubii fishku nekad bez darba nepaliks un vinju reti kad lamaas! A par Apollo 114 nu juutu tiem dzjekiem liidzi nu nav patiikami sanjemt zvanus un klausiities ko katrs saka!
JozhX 2002-01-17 18:41 | atbildļæ½t uz #2984
Taa nu gadijies, ka man paaris pazinjas 114 straadaa un info ir taada, ka LTK tieshaam tiek fluudots no aarzemeem un IP mainaas apmeeram reizi pus minuutee. Lamaat jau visi var, a ko reaali ar taagu gadiijumu iesaakt, ja nav iespeejams IP piegriezt? Bija tak info par viirusiem, kuri iefiltreejas kompjos un ta konkreetu serveri fluudo, varbuut shis ir tamliidziigs gadiijums?
Benvenuto 2002-01-17 18:42 | atbildļæ½t uz #2985
Tev beerninj pietiek bezkauniibas apgalvot ka neviens neesot spiedis njemt sho pakalpojumu! Tad taa: Shis pakalpojums tika njemts kaa labs variants peec taa ko soliija, pees taa aatruma, peec taas maksas kas tika piedaavaata. Principaa pirmaas divas nedeeljas kopsh panjeemu mdsl viss gaaja uz urraaa, bet peec tam es tiku vienkaarshu RUPJI PIEDIRSTS un tad luudzu nevajag man staastiit par shii pasaakuma neobligaato raksturu.
OTRKAART: juusu uzdevums ir informeet??!! Tad informeejiet savus lietotaajus KAS ir nobrucis nevis atpirzhat: "eksperts pie taa straadaa." "pie kaa?" "mees nezinaam." "kad tas beigsies?" "diemzheel shaadas informaacijas nav." f*** you too!
juris 2002-01-17 19:06 | atbildļæ½t uz #2987
nu kaada jeega atteikties no LTK pakalpojuma, teiksim man ir provaiders delfi, bet piesleegums uDSL, nu un internets iet taa it kaa kaads ar mucaam vestu ti infu. Ko tagad dariit priecaaties ka man ir izveele mainiit provaideru, piesleeguma veidu??? Ja kaads ir apneemies sniegt pakalpojumu tad to vajag dariit labi, nevis tagad taisnoties ka kaads vinju fluudo(laikam ne jau vienu minuuti vien bet gan stundaam un dienaam) bet dariit neko nedariis, laikam arii nav gatavi shaadai situaacijai.
betto69 2002-01-17 19:15 | atbildļæ½t uz #2988
a vot interesanti, vai tikai Latvijaa ar to DSL ir probleemas? vai tie 'HAKERI' gadiijumaa nav no Soneeras, kas shito te putru ievaariijushi lai leetaak lattelekom nopirktu peecaak? hahahaha...
Pink 2002-01-17 19:30 | atbildļæ½t uz #2989
Nu bet ja uz vienu IP floodo, tad kaapeec LTK nenomaina IP stervera adresi?
Anakhin 2002-01-17 19:46 | atbildļæ½t uz #2994
Mjaa... Bet ja tu aizej uz Rumbulu un nopeerc mashiinu, bet peec meenesha atklaajas, ka viens spaarns ir no liimes un aviizeem, izpuuteejs ar skochu pieliimeec un bagazhniekaa zhurka nospraagusi. Neviens tev nelika to mashiinu pirkt. Iepriexheejais iipashniex logjiski bija ieintereseec to paardot(nez kapeec?). Un tad nu tagad tu brauxi uz Rumbulu un dosi sargam pa seju par to, ka vinja placii teu suudiigu vaagji iesmeereeja? Paliec reaals! Reklaama paliek reklaama. Netici visam ko redzi!
JozhX 2002-01-17 19:50 | atbildļæ½t uz #2995
Pink -> Bet ja floodo hostu, nekas nesaies simtiem(tuukstoshiem) klientu griistee un 114 naaksies to visu skaidrot(sorry, galiigi neesu zinoshs shai jomaa, taapeec varbuut te galiigu hernju dzenu)
Hmm 2002-01-17 19:50 | atbildļæ½t uz #2996
... atkal man HDSL bija nobrucis ... tikko.
Varbūt mēs arī varam kā palīdzēt risināt šo problēmu(vismaz morāli).
Tā teikt, lai tiem LTK un Apollo darbiniekiem labi sokas ar to problēmu risināšanu un, ja tiešām notiek kāda ļaunprātīga rīcība no interneta lietotāju puses, tad, lai sokas ar to noķeršanu.
Protams ceru, ka rēķinu samazinās.
ml 2002-01-17 19:53 | atbildļæ½t uz #2997
Lattelekom no ta monopola pieradushi, ka visi vinjiem apkaart danco, jo nevar citas telekomunikaacijas dabuut, tad nu domaa ka to pashu var attiecinaat uz citaam sfeeraam kur konkurence eksistee; domaa ka man pietiek kad es piezvana un mani d.. pasuuta kaa pieradushi. vismaz citur taa neatlaujas un ceru ka visi Apollo klienti prom aizies
Swolotch 2002-01-17 20:02 | atbildļæ½t uz #3001
Idioti!!!
to Pink(2002-01-17 19:30): Floods aizsit ciet trubas, noslogo ruuterus... nav svariigi, vai IP adrese(s), ko fluudo vispaar ir pieshkjirta kaadam hostam, svariigi tikai tas, ka shii adrese atrodas Lattelekom IP adreshu laukaa.
to betto69: Un kaada jeega leetaak nopirkt, ja nopirktajam uznjeemumam ta veertiiba arii reaali ir kritusies? Nu nekaada. Ja grib leetaak nopirkt, tad ir jaasabojaa imidzhs potenciaalo investoru, ne klientu aciis. Uznjeemuma, kas darbojas telekomunikaaciju jomaa(taapat kaa tas ir ar daudzaam citaam uznjeemejdarbiibas nozareem), galvenaa veertiiba ir klienti, visu paareejo var mainiit radikali(darbiniekus, dzelzhus, softu), bet tas neko nedod, ja nav klientu.
Negribas atbildeet uz visiem komentiem - slinkums. Par lielaako dalju var saciit, ka ar logjisko domaashanu rakstiitaajiem vareetu buut labaak, zinaashanas par teemu labi ja sasniedz .1 no 1, bet izteikties gan gribas. Nez vai par ginekologjiju arii visi tikpat gudri, atvainojos, dirstu, kaut arii diez vai zinaashanas pat elementaaraa anatomijaa ir?
MaxDam 2002-01-17 20:28 | atbildļæ½t uz #3004
Pilniigs stulbums: neviens nelika obligaati pirkt. Man veikalaa maiziiti neviens arii neliek pirkt, bet ja es noperku un tur maizites viduu ir liels suuds, vai es pie taa esmu vainiigs?
MaxDam 2002-01-17 20:29 | atbildļæ½t uz #3006
Shii atbilde veelreiz pieraada cik cietpauraini un stulbi ir gan Apollo admini gan tie diikdienji kas seezh pie trubas(telefona)
klients 2002-01-17 20:35 | atbildļæ½t uz #3008
to Swoloch: Vai ta floods kaa taads ir izdomaats pagaajushajaa nedeeljaa un pirmo reizi izmeegjinaats pret Lattelekom?
Panemu to pashu Cisco lapu un tur pilns ar solutioniem prieksh DoSiem, DDoSiem utml... Vajag tikai gribeet to visu uzlikt un iemaacities sakonfigureet. Lattelekomam gada pelnja ir 20 miljoni, bet prieksh network security naudas nepietiek?
Swolotch 2002-01-17 20:46 | atbildļæ½t uz #3009
Jaa, klients, tev taisniiba, klientam vienmeer taisniiba, bet...
Tie risinajumi Cisco lapaa labi straadaa, lai nelaistu tos suudus no saviem klientiem laukaa, lai aizsargaatu klientus(juuzerus) no flooda, kas taviem apjomiem ir ne vai maznoziimiigs. Ja floodots tiek kaartiigi, tad shie risinaajumi nepaliidz. Ceru, ka ar laiku aizvien vairak provaideru saaks lietot shos risinajumus, lai floodu apkarotu jau saknee, cik nu vien tas iespeejams. Aizsargaa citus no saviem klientiem un ceri, ka citi aizsargaas tevi no saviem!
me 2002-01-17 20:48 | atbildļæ½t uz #3010
to Swolotch
Ar savu niku Tu jau pateici visu.. vareeji arii neraxtiit postu:)) Tipiska LTK darbinieka pieeja, visi ir idioti un tikai LatteleSUX ir tas labais un ceelais.. Dirst gribaas no taadiem labinjajiem! Sorry ka tik rupji, bet nevar iztureet kad viens daunis noliek visus!
Par LTK nav veerts raxtiit, katrs kursh kaut reizi ir izbaudija shaa kantora attieksmi pret klientiem, nekad nespees to aizmirst.
DSL pakalpojumus sniedz tikai LTK, bet provideri ir tikai starpposms un kuri nespeej neko ietekmeet, taapeec maniit DSL piesleegumu no apollo uz delfi nav jeegas. LTK ir monopols un taapeec neviens cits pat nevar sniegt pastaaviigi DSL pakalpojumus! Kur nu DSL pakalpojumus, pameigjini novilkt optisko vadu starp maajaam, uzreiz LTK saaks bljaut ka tiek parkaaptas vinju "exkluziivaas" tiesiibas..
Par vinju mahinaacijaam un citam cuuciibaam negribaas runaat, bet vareetu atdziimeet tikai paaris- velme par sviestmazi nograabt LMT, mistisko "modrenizaaciju" ; vai arii ciinja ar IP telefoniju..
Ieteikums apollo alias LTK, saprotams ka apetiite rodas eedot un gribaas visu tikai sev, bet dazhkaart vajag arii padaliities, lai nebuutu paraak smagi nest..
klients 2002-01-17 21:02 | atbildļæ½t uz #3011
Vai ta aarzemju provaideriem, kanaalu tureetaajiem tas viss vienalga? Negribas ticeet, ka nevar ierobezhot nevajadziigo trafiku uz konkreeto IP adreshu apgabalu. Un ja jau tas ir tik liels, ka speej nokaut Telekoma kanaalus, tad nevienu citu pa celjas tas neietekmee???
Cisco eksaamenus kaartojis gan neesmu, bet pilniigs lohs arii neesmu shajaa zinjaa.
klients 2002-01-17 21:06 | atbildļæ½t uz #3012
Ja floodo no Latvijas, tad tam apjomam jaabuut tik tieshaam varenam un jaaaizsit ciet arii citi provaideri/kanaali. Ja vaina un ljaunie hakeri(vai marsieshi) to dara no aarzemeem tad kaapeec LTK tiikls ir tik leimi nokonfigureets, ka Latvijas trafiks arii neiet flooda gadiijumaa???
me 2002-01-17 21:11 | atbildļæ½t uz #3013
to klients
es protams nevaru Tev atbildeet apollo vietaa, bet lielaakais ljaunums apollo alias LTK ir klients kursh zin ko grib un kaut nedaudz kaut ko saprot, jo savaadaak jau nevar saspraust batonus:))
klients 2002-01-17 21:19 | atbildļæ½t uz #3014
Galu galaa ja jau Lattelekoms ir tik labs un viss ir OK kaapeec viens no labaakajiem(ja ne labaakais) tiiklu eksperts un tik tieshaam iists profesionaalis aizbrauca straadaat uz aarzemeem?
Benvenuto 2002-01-17 21:34 | atbildļæ½t uz #3015
jaa apbriinojamaa kaartaa man jau kaukur pusotru stundu viss iet kaa naakas, aarzemes ar... varbuut beidzot viss ir ierulleejis?
BMW 2002-01-17 22:25 | atbildļæ½t uz #3020
Te tika mineeta Telia - mana pieredze raada ka tas ir veel murgainaaks kantoris par Telekomu.
Zavals 2002-01-17 22:31 | atbildļæ½t uz #3021
Peec neoficiaalas informaacijas shitaa huinja turpinaashoties veel 2 nedeeljas. Sho dienu gljuki gan diivainaa kaartaa visvairaak izpauzhas tieshi darba dienaas un darba laikaa(peec LV lokaalaa laika). Uzh baisi ozh peec nopietniem konfigureeshanas darbiem darba laikaa. Protams lai nedabuutu pa kaklu par to kaapeec tas netiek dariits nakts laikaa tiek sacereetas basnjas par fluudiem, nospraagushiem ruuteriem e.t.c.
Otra lieta: kaada velna peec visi gali bij jaasabaazh vienaa dzelzii? Vai tieshaam nevienam ieksh LTK nav ienaacis praataa ka ja shis dzelzis jebkaadu iemeslu deelj nospraags tad podaa buus viss? Vai tik tieshaam tas bija tik gruuti daudzmaz atdaliit lietas lai nobruukot kautkam vienam nebruuk viss?
Protams neizsleedzu ka LTK darbonji ir tik paarliecinaati par savu advanceetiibu ka ir pat aizmirsushi senas cilveeces patiesiibas, piemeeram to ka kljuudiities ir cilveeciigi un atliek reiz mazu kljuudu pielaist lai norautu nafig dzelzi.
KrizZ 2002-01-18 00:07 | atbildļæ½t uz #3026
1. - man i hDSL vieniigaas pretenzijas - 1)jau kaadu nedelju pa dienu arzemes vienkaarshi nav iespeejams atveert 2)shodien nebij vispaar pa dienu bet ka zvaniij uz 8008040 pateik neko iipashi labu nevareej bet vismaz iztureejaas laipni
2. - Telia MTC hmmm... nu bij man vinji. saakumaa bij normaali ar 128kbit bija 16kb donloadaa no normaliem serveriem un viss ruleeja tad kaukas aizbrauca un atrums 5kb... pacietu kaadu laiku un pasuutiju vinjus un panjeemu hDSL kam iznjemot augshmineetas pretenzijas aatrums normaals un viss rulz
3. - ja kaadas var tad pasakiet kam veel ir par 20 - 30 ls/mēn lv un aarzemes neierobezjots trafix???
Pink 2002-01-18 09:56 | atbildļæ½t uz #3033
Nu neirobezhotu traffiku var dabuut kopaa pa 30 ls. 20 ls latvija + proxy 10 ls , un tas ir radiolinks 11mbit, tikai jaajem veera saakuma kapitaalieguldiijums - radiokartes un antenas iegaadei.
Grrr 2002-01-18 10:00 | atbildļæ½t uz #3034
Par palidzibas dienestu runajot.
Visā visumā -man- pret 8008114 nebija daudz pretenziju. Viņi darbojās pēc pareizā principa: nomierināja mani :))
Es viņiem pazvanu, saku, lūk man pirmais hops - jūsu rūteris - jau packetloss 50% dariet kaut ko. Viņi protams man prasa lai pārstartēju modemu un datoru, un kad apstiprinu to esam jau izdarījis nopūšas un saka, labi pārstartēsim līniju. Neesmu pārliecināts, vai viņi VISPĀR kaut ko izdara, jo nekādas korelācijas starp maniem zvaniem un ineta būšanām neredzu, bet 1) esmu informējis viņus, ka ir probza; un 2) viņi ir nomierinājuši mani sacīdami, ka darīs. :PPP(Tāda psiholoģiskā masāža tā teikt).
Bet pēdējais zvans uz 8008114, pēc kura arī uzrakstīju savu faksu bija sekojošs:
(Ievērojiet, ka ir pēc 1800 vakarā)
Es: Sveicināti, man ir sekojoša probza ar hDSL(packetloss... skat. augstāk)
APD: Nu jā, neko nevar darīt - tā var būt!
Es: Ko, un tas ir normāli?!
APD: Nu a ko jūs gribat?!
Es: Nu, es tā sapratu, ka man tā kā vajadzētu būt 256K ienākošaj...
APD: Nē, nē, nē! Tas, ka jums var būt, nenozīmē, ka jums būs!
Es: Ok, labi ātrums lēnāks, bet nu lai vismaz packetloss nav tāds!
APD: Nē, nē, nē, nu ko jūs domājat - tā ir tehnoloģija tāda! Nekas labāks jums nav paredzēts!
Es: Tad ja es pareizi saprotu, šī konkrētā problēma - tas ir normāli?! Un man ar to jāsamierinās?!
APD: Nu faktiski jā.
Es: Paldies par info.
click.
Nav 100% precīzi(bija pirms vairākām dienām), bet pamatā šī APD darbinieka reti augstprātīgajā tonī izteiktie apgalvojumi man lika momentāli sēsties pie faksa rakstīšanas. Ja gļuku APD atļaujas nosaukt par feature, tad jāsaka, ka ne par to es maksāju 30Ls mēnesī!
Tā kā arī APD mēdz būt visādi *** *** un $&#@ darbinieki.
Budzis 2002-01-18 10:04 | atbildļæ½t uz #3035
Krizz: Baltkom, Telia, Delfi... Gan jau ir arii citiem siikaakiem kantoriem, bet to jaf vajag peetiit konkreetaak...
Yupiter 2002-01-18 10:15 | atbildļæ½t uz #3037
Cietnis komanda ar šīm piezīmēm(P.P...) ir izgāzusies. Un visiem ar hDSL neapmierinātajiem iesaku pēc iespējas ātrāk atteikties no šī sūdīgā pieslēguma. Nu nevar tak mēnešiem ilgi sūkāt sūdu kā konfekti :). Novēlu veixmīgi browsēt inetu ar modēmu :)
Bet, ja nopietni, tad ne jau Lattelekom sava prieka pēc klientus čakarē. Un ticu, ka jamie strādā vaiga sviedros, lai novērstu radušos problēmu. Novēlu viņiem veiksmi un ārtu problēmas atrisināšanu.
Rodas iespaids, ka liela daļa šeit diskutējošās tautas nav saskārusies ar tīklu administrēšanu IMHO.
iszinja 2002-01-18 10:45 | atbildļæ½t uz #3039
lasot shos mailus un komentarus man rodas tads jautajums-kapeec neviens nerunaa par to ,ka Lanetam nobruuk 2 sateliiti,bet ja Apollo ir problemas-visi "celjas kaajaas" un tik spamo!!! Man diemzeel nav bijusi laime vai nelaime izmantot delfi,telia un ISP pakalpojumus,bet varu teikt ka manai Ultrai nav ne vainas.varu saprast arii to ka katram gadaas probleemas,tacu tapeec arii ir XXX114,! pie tam tajaa augstaak minetajaa raksta bija rakastiits ka tjipa jagaida rindaa 3 stundas-bet vai ta es esmu vienigais kurs problemas gadijumos zvana uz sho telefonu???
Pink 2002-01-18 11:46 | atbildļæ½t uz #3045
Yupiter ar kaadaam taadaam pieziimeem?
Reaali patiesi var Liepaajaa dabuut delfi radiopiesleegumu uz torni pa 20 ls Latvija + Igaunija, + 10 ls proxy baza.lv vai jebkursh esti boys proxy pa velti. Bet pasham ir jaaperk radiokarte, antena, kabelis etc. Otrs variants Latnet radiopiesleeguma noma - 25 ls piesleegums + 15 ls apartuuras noma(ruuteris,antena,kabe lis) uzstaadishana pa velti + 10 ls par kaut kaadu maksas proxy, kopaa 50 ls. Nezinu, bet ja tuveejaa apkaartnee ir kaads veel cilvis izdeviigaak tachu ir pajemt to radiolinku, nekaa mociities ar hdsl. Aatrums kudii lielaaks par to nozhelojamo hdsl. Porti arii valjaa, statiska IP adrese. Ja gribi uztaisi www, ftp, etc, viss pasha zinjaa.
Kommandor 2002-01-18 12:40 | atbildļæ½t uz #3049
iszinja: meitinj, da gluzhi taapeec, ka shai gadiijumaa no ltk ciesh vairaakums - no taa arii rodas dusmas un spams, tas, ka kaukam nobruka tie divi sateliiti, es namaniiju - secinaajums - viss bija salaboc pietiekami operatiivi. bet nu sorre - par tevu piebildi, ka ir tas 114, tev jaasit ar kaaju pa seju - taa ir atklaataa njirgaashanaas par tautu...
Grrr 2002-01-18 12:51 | atbildļæ½t uz #3052
iszinjai:
Tapec, ka a) lanets nesaka, ka viņiem viss kārtībā;
b) ja nobrūk satelīts domājams tas tiek atrisināts ātrāk kā mēneša laikā
iszinja 2002-01-18 13:18 | atbildļæ½t uz #3058
mosh ka tur jums taisniiba
Jurz 2002-01-18 13:38 | atbildļæ½t uz #3059
Visu cienju raksta autoram, sedeet telefona galaa ieksh client support/info centra
ir viens no nepateiciigaajaiem darbiem, taisni taa iemesla deelj, ka tu regulaari
dabuuj pa galvu ne savas vainas deelj. Bet taads nu ir tas darbinjsh gribi dari,
nepatiik, meklee citu.
Otra lieta, es ljoti labi saprotu ka LTK nu gluzhi nav mazinjsh kaut kaada
kantoriisha ar 20 kompjiem tiikls, tur ir citi datu apjomi, citas tehnologjijas un karsi
atshkjiriiga kompliceetiibas pakaape, tachu ir iespeejami dazhaadi kvalifikaacijas
celshanas kursi. Ir firmas aarzemees kuras ar shiip probleemaam ir ciinijushaas un
tikushas galaa, tad vai tieshaam pasham LTK nav galvas uz pleciem, lai pieaicinaatu
shaadus cilveekus, kuri tomeer kaut kaa vareetu liidzeet(protams tas nemaksaas leeti).
Bet ja nopietni tad lai veicaas adminjiem, kas ar sho probleemu ciinaas, zinu ka shaados
gadiijumos adminam ir jaatliek viss paareejais un jaaseeezh 24h ar slapju muguru a ne to i
vairaak, bet par to arii parasti atbilstosh atalgojums.
pirdiens 2002-01-18 15:02 | atbildļæ½t uz #3062
Vispaar tas ka floodo no aarzemeem ir ljoti nosaciiti, karaas jau Latvijas tiikls, kas noziimee to, ka lokaalie malachi kautko njemas. Atrast vainiigos ir diezgan nereaali... ja veel flooda trafiks naak no vairaakaam draatiim iekshaa tad vispaar nereaali... Varbuut es meloju bet man buut domaat ka floodoti tiek tieshi LTK routeri laizhot cauri daudz mazu miilju paketiishu...
Jar-Jar 2002-01-18 16:27 | atbildļæ½t uz #3067
Ja jau taa ir taisniiba ka tiek floodots vai x3 kas veel dariits ar LTK tiiklu, TAD KAAPEEC PROBLEEMAS IR TIKAI *DSL uuseriem? Es zinu ka piemeeram 100Mbps optika kas ir MICaa iet taa kaa vienmeer... un LatNeta radio-links ljoti biezhi iisteniibaa aiziet ciet, tikai ne1 taa ljoti nebaljauj, jo LatNet nav vairs iipashi populaars piesleegums... vai ne taa?
betto69 2002-01-18 17:08 | atbildļæ½t uz #3070
resume ir viens... nevajaga izveeleeties pakalpojumus no organizaacijas, kur tu esi miljonais klients un tev uz galvas var atljauties izgaazt samazgas, bet jaaizveelas taas organizaacijas pakalpojumu, kur tu esi teiksim simtais, jo tad tu buusi klients kuram uz galvas samazgas negaaziis, jo savaadaak tas mazais pakalpojumu sniedzeejs salieksies...
ZBH 2002-01-18 18:07 | atbildļæ½t uz #3073
Jautaajums zinaatajiem - tie mistiskie "Apollo admini" vispaar cik ir un vai tie ir _Apollo_, nevis Verdi cilveeki?
atbilde 2002-01-18 18:11 | atbildļæ½t uz #3074
Apollo, Verdi un Lattelekom ir viens un tas pats! Pilnīgi vienalga kas viņiem uz vizītkartēm rakstīts un kādas e-pasta adreses. Visi viņi strādā Lattelekom un viss.
Jar-Jar 2002-01-18 19:03 | atbildļæ½t uz #3076
aha, tieshi taa... Verdi&Apollo=LTK
Ag 2002-01-18 22:17 | atbildļæ½t uz #3077
Skatijos lasiiju. Protams slikti taa runaat, bet apollo kaaa konkurenc ir sagrabies tik daudz klientu ka nespeej kvalitaati nodroshinaat ne normaalaa rezhiimaa, ne arii tad kad kaukas gadaas. Runajot par salidzinajumu lielaas/mazaas internet firmas pieredze raada ka mazaaas savu klientu peec kokaa uzkaaps. aiz kam kvalitaate buus normaalaaka. Katraa zinjaa DSL pasakumi latvijaa reorganizeejas. DSL ISP tiks padoti pa taisno, nevis caur RIXu aiz kam kvalitaate celsies un ISP buus lielaaka kontrole. Mes jau uz to parejam. Tiem kam tieshaam viss kas notiekas ar Apollo apriebies un gribas mainiit ISP - aber luudzu, suutiet mailus, paliidzeesim, labi pakalpojumi par demokraatiskaam cenaam. http://www.deac.info
PoRToSS 2002-01-19 11:35 | atbildļæ½t uz #3081
2betto69: Nu nez piem. man ira b-com inets. Man vajadzeeja kautkur 5 reizes pazvaniit lai tas normaali shanseetu, t.i lai man nomainiitu modemu. Vismaz es ieteiktu visiem ISP algot labaak vienu specu nevis 100 lamerus...
Kugis 2002-01-19 14:56 | atbildļæ½t uz #3084
2AG - nu taa vispaar saucas neapmaksaataa reklaama ;)
whoever 2002-01-19 19:53 | atbildļæ½t uz #3090
NU ZINIET, NOTEIKTI JAAPSKATA ŠIS SAITS.(url's tālāk) Tā ir totāla un atklāta ņirgāšanās par cilvēkiem. Vismaz varēja aizklapēt to lapu ciet vismaz uz kādu laiku. Iepējams, ka daži jau to ir ievērtējuši: http://www.pilseta.lattelekom.lv/ nolādēts - portāls "kas radīts ātrgaitas iepēju baudīšanai", kaut arī paši šo ātrgaitu viņi nespēj nodrošināt, tālāk - "Virtuālās pilsētas apmeklējumam iesakam izmantot mājas DSL vai Ultra DSL pielēgumu", par to es pamatīgi ieņirdzu. Nu tad atveram, un ko mēs tur redzam - DSL centrs, oh, kāda demonstrācija - DSL pilnīgi lido salīdzinājumā ar modemu, man pat vēl reģistrācijas formu bāž acīs. Nu NEVARU es neko labu pateikt, nu nevaru ...
whoever 2002-01-20 19:11 | atbildļæ½t uz #3099
YAY, beidzot kaut kas nedaudz iepriecinoss, www.lattelekom.lv nestraadaa, bet www.pilseta.lattelekom.lv veel jo projaam rullee.
hmm 2002-01-21 18:06 | atbildļæ½t uz #3141
to portoss: tieshi taapeec es atteicos no baltkomneta, man ZB modeemu mainjas gudrie seminaari manaa dziivoklii kad viens otram prasa nu ko daram? un kad vinjiem pajautaa tad saka ka viss ok tikai nelielas probleemas, skraida apkaart pa maaju un liiniju cheko, kameer beidzot uzker ka uz jumta kaste nosvilusi, vai vienkaarsi atstaaj tewi bez neta uz paaris dienaam, taapeec jau pastaaviigs interneta pielseegums ir pastaaviigs ka ir visulaiku, manam bro ar baltkomnets, nesuudzas, bet runaajot paviid ka negaaja vakar vakaraa, shoriit nekas negaaja utt. ;) a neonetam vispaar paldies piesleezhos 2 dienas pirms jaanjiem, nobruka naakamaa dienaa modeems un kad vinji salaboja? pareizi peec 5 dienaam...
EvilEzh 2002-01-22 02:20 | atbildļæ½t uz #3156
Es neesu profs .. bet nu :)
a kas gruuti nogirest ieeja kautkaadas konkreetas paketes uz konkreetu host(subnetu)? lai nenoslogotu ieksheejo tiiklu? kautvai uz to laiku kameer floods naak iekshaa. .. ok aarzemju kanaals buus ciet ... bet nu LV rullees vismaz ... tas taa peec logikas spriezhot ... lielus tiiklus neesu configojis nezinu bet nu
athlon 2002-01-22 14:05 | atbildļæ½t uz #3176
Es shoriit noeju peec pasta un man atnaak Lattelekom reekins, bet virsuu pretiigaa HDSL reklaama veesti "Tava meenesha bilete aatrgaitas Internetam". Vai tas ir kaads joks?
Woxx 2002-01-22 14:15 | atbildļæ½t uz #3177
http://www.theregister.co.uk/content/6/23770.html
Mazinjais 2002-01-22 16:32 | atbildļæ½t uz #3193
Shodien nets atkal neit!!! Kas tad nu atkal leecies slavenajm Apllo un LTK??? Pa riktiigo jau saak besiit araaa!!!
Loxi 2003-03-28 11:10 | atbildļæ½t uz #20105
blja es nesaprotu par ko te visi dirsh??? HDSL normaali rulee, lietoju jau vairaak par pus gadu, nav bijushas probleemas, kaadas 3 reizes pa visu laiku varbuut vispaar nets nogljukojis, kachaaju uz nebeedu, viss rullee ar visiem 256kbit/s, juus esiet salietojushies kaut ko!!!!
 
Kļæ½ tevi saukt? 
Kļæ½ds tev meils? 
Un ko teiksi? 

ļæ½sa pamļæ½cļæ½ba komentļæ½ļæ½anļæ½:
   0. Obligļæ½ti jļæ½ievada savs nosaukums un komentļæ½rs. Epasts nav obligļæ½ts.
   1. Nerakstļæ½t komentļæ½ros bullļæ½itu. Tļæ½di komentļæ½ri tiks dzļæ½sti, lai nemaitļæ½tu gaisu. Galu galļæ½, mļæ½s nevļæ½lamies bļæ½t atbildļæ½gi par komentļæ½riem, jo tos raksta mļæ½su lasļæ½tļæ½ji.
   2. Tagus lietot nedrļæ½kst. T.i. - vienkļæ½rļæ½i nesanļæ½ks :) Visi < arļæ½ tiks parļæ½dļæ½ti kļæ½ <.
   3. Viss, kas sļæ½kļæ½s ar http:// un www. (kļæ½ arļæ½ e2k://, ftp:// un ftp.) tiks daiļæ½i un automļæ½tiski pļæ½rveidots par linku, uz kura varļæ½s uzklikļæ½ļæ½inļæ½t un viss atvļæ½rsies jaunļæ½ logļæ½.
   4. Skatļæ½t nullto, pirmo, otro, treļæ½o un ceturto punktu.
   P.S. Emaili tiek pasargļæ½ti no spambotiem, kuri browsļæ½ webu un grļæ½bj tos ļæ½rļæ½. Tagad, visiem jums ir viena epasta adrese - no@spam.org, taļæ½u, ja JavaScript ir ieslļæ½gts, uzspieļæ½ot uz nika, meils tiks rakstļæ½ts uz ļæ½sto adresi. Eku viltļæ½gi, ne?

© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.