cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED

ļæ½odien vardadienas svin:
Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joonas, Joakim, Kimmo
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Virmantas, Rusnė, Meda, Ferdinandas, Gvidonas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>
  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (10)  
 
Skat?t koment?rus: vilt?gi | vienk?r?i
 
gude 2001-12-21 09:07 | atbildļæ½t uz #2171
Kaa saakums taadam zhurnaalam man skiet or OK. Cerams, ka neaizies datorpasaules vai kaa vinja tagad saucas celju.
keem 2001-12-21 10:25 | atbildļæ½t uz #2175
nu liekas cietnisks zhurnaals per tehnologjijaam, taa interesantas bildos, un arbuut pat jaaizlasa kaac raxc veelaak, ja laiks sanaax, bet pirmajaa mirklii liekas, ka zhurnaalam pietruuxt sejas... daudz atsevishkju raxtu par teemu... kaut gan pirmajam varbuut piedodami...
Fxp 2001-12-21 10:59 | atbildļæ½t uz #2178
Interesanti sanaaca ar to zhurnaalu - pashkjirstiiju pirmo reizi Narvesenaa un noliku atpakalj plauktaa. Peec paaris stundaam tomeer patraapiijos blakus citam zhurnaalu stendam un zhurnaalu nopirku. Mani iespaidi - paaraak jau snobisks tas dizains un materiaali. Ljoti atgaadina E-pasauli. Kaapeec nekur neparaadaas reaali cilveeki, kas tos dzelzhus testee, atrakstiivas fotograafijas, man, piemeeram, mekas nebuutu pretii, ja zhurnaals taadaa veidaa popularizeetu tur straadaajoshos gadzjetu "friikus"(ja tur taadi, protams, ir)... Speelju sadalju var nelikvideet, bet iipashi paplashinaa ari nevajag. Taatad, ko es veeleetos no NEXT: mazaak snobisma, nedaudz "trakaaku" dizainu(lai nesnaak veel viens "Klubs"), "dziivus" cilveekus ar reaaliem gadzjetiem.
P.S. Tikko nomira Next Genaration Magazine un mums Latvijaa paraadiijas savs NEXT ;)
Budzis 2001-12-21 11:05 | atbildļæ½t uz #2179
Virsraksts uz zurnaala ir "viss par tehnologijaam"
Bet par tehnologijaam pashaam nu dikti maz ...
Vairaak izskataas peec konkreetu produktu reklaamas - runaa par produktiem, tehnologijas labi ja tiek piemineetas. Mosh vareeja buut otraadi?
Turkaalt viss izklausaas kautkaa ... nu ... amataieriski(?), tipa aizgajushi uz veikalu un pajautaajushi pardevejam ko vinjsh var pateikt par to tur, uz augsheejaa plaukta :)
Nu datoru veerteejums ir vispaar kuulais! :) Itkaa jau zurnaals domaats daudz maz zinoshiem cilveekiem, bet veerteejums - "labs", "labas komponentes" skan ... :)
lm 2001-12-21 11:40 | atbildļæ½t uz #2181
Tajā žurnālā vaig nointervēt macBetonu
Wiseguy 2001-12-21 12:42 | atbildļæ½t uz #2183
Par pajautaahsanu paardeveejiem. Kaadreiz uz Valdemaara ielas bija taads mazinjsh Elcor datortehnikas veiklas, tagad jau liels uztaisiits. Tak vot, tur straadaaja taads lauznis, matj jevo. Vinjam prasa vai ir AWE 64, a shis saka, nu bljee, paskatieties pashi, man liekas, ka jaabuut. Peec pus gada atkal iegriezos, kaut ko jautaajau, tjipo, kaadu MB prieksh Celerona 400 vajadzeetu(tas bija kaadiem 2-3 gadiem), a shis man saka, ka visas MB esot vienaadas, ak tikai razhotaaja vaards nosaka cenu. Nu blje, vot ar taadiem tiem zhurnaalistiem no NEXT vajadzeetu komuniceeties. Vot buutu labs zhurnaals.:)))
SiK 2001-12-21 13:09 | atbildļæ½t uz #2186
nu nezinu... paarshkirstiju zhurnaalu un radaas taads nelabs iespaids, ka shkirstu kaut kaadu reklaamas bukletinju :( Man liekas, ka zhurnaalam pietruukst reaalu rakstu, kaads domu grauds. Mani, piemaaram, nesaista lasiit produktu manuaalus... Diez kaadreiz sagaidiisim Chip liidzveertiigu zhurnaalinju arii latviski?
terorists 2001-12-21 20:32 | atbildļæ½t uz #2210
Mans First look - žurnāls padevies varen sūdīgs :(. Daudzkur piekrītu Coolynx par baltajiem laukumiem, pliekanajiem tekstiem. Reāli labs imho ir tikai mobilo telefonu apskats. Tik tiešām apskata nosaukuma cienīgs.
Tā saucamais datoru tests nepasaka neko. Digi internetbankas apraksts ir ar tik sīkām bildēm, ka neko tajās nevar saprast. Videokameru apskats - nu tik daudz apmēram par kameru var pastāstīt "pārdevēji" Elcor veikalos.
Valoda drausmīga - klūdas, anglicismi - sen nedzirdētu vārdu "vinčesters" tur redzēju. Korektoram pagaidām laikam nesanāk, kaut gan, jāatzīst, manos rakstos pirms korektora ir mazāk kļūdu.
Sevišķi dūrās acīs viens "padoms" arhivēt jpg failus, kad to saviesies vairāk. Tādu padomu jau nu gan var dot tikai pilnīgs lameris. Iesaku pamēģināt to darīt un paskatīties efektivitāti. Varbūt 1kb ekonomiju iegūsiet uz 10Mb datu. Vispār būs jāuzraksta sīkāks review, jo te minētais ir tikai daļa no ...
KRISHA 2001-12-22 15:23 | atbildļæ½t uz #2223
vispar jau nu sviests :) Reklaamas buklets. Gribu tadu zhurnalu, lai pie mums vish maksa 2Ls vismaz, un tad varbut bus jega pirkt. A beneriishus es arii webaa varu paskatiities :]
Atvars Balts 2001-12-27 01:11 | atbildļæ½t uz #2235
Veelu sekmes jaunajam izdevumam un taa komandai.
 
Kļæ½ tevi saukt? 
Kļæ½ds tev meils? 
Un ko teiksi? 

ļæ½sa pamļæ½cļæ½ba komentļæ½ļæ½anļæ½:
   0. Obligļæ½ti jļæ½ievada savs nosaukums un komentļæ½rs. Epasts nav obligļæ½ts.
   1. Nerakstļæ½t komentļæ½ros bullļæ½itu. Tļæ½di komentļæ½ri tiks dzļæ½sti, lai nemaitļæ½tu gaisu. Galu galļæ½, mļæ½s nevļæ½lamies bļæ½t atbildļæ½gi par komentļæ½riem, jo tos raksta mļæ½su lasļæ½tļæ½ji.
   2. Tagus lietot nedrļæ½kst. T.i. - vienkļæ½rļæ½i nesanļæ½ks :) Visi < arļæ½ tiks parļæ½dļæ½ti kļæ½ <.
   3. Viss, kas sļæ½kļæ½s ar http:// un www. (kļæ½ arļæ½ e2k://, ftp:// un ftp.) tiks daiļæ½i un automļæ½tiski pļæ½rveidots par linku, uz kura varļæ½s uzklikļæ½ļæ½inļæ½t un viss atvļæ½rsies jaunļæ½ logļæ½.
   4. Skatļæ½t nullto, pirmo, otro, treļæ½o un ceturto punktu.
   P.S. Emaili tiek pasargļæ½ti no spambotiem, kuri browsļæ½ webu un grļæ½bj tos ļæ½rļæ½. Tagad, visiem jums ir viena epasta adrese - no@spam.org, taļæ½u, ja JavaScript ir ieslļæ½gts, uzspieļæ½ot uz nika, meils tiks rakstļæ½ts uz ļæ½sto adresi. Eku viltļæ½gi, ne?

© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.