cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Mirta, Ziedīte, Amula
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Urva, Urve, Urvi, Orvi, Urbe
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Milgedas, Skalvė, Anzelmas, Amalija

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (13)  

Lasītājs The Viesturs ir atsūtijis savas pārdomas par  jauno XP Pro versiju. Tiem kas kokos- Microsoft ir izveidojis operētājsistēmas XP latvisko versiju. Publiski būs pieejamo no marta.
 

Beidzot windows XP iemācījies runāt latviski, tas vai par šito brīnumu būs vērts maksāt 20$ spriediet paši! :)
Instalācija
Noinstalējās viss salīdzinoši ātri, pārstartē datoru un darbiņš padarīts, nekādu konfigurāciju patčs neprasa. Izbrīnīja mani tas ka fails aizņem tikai 3mb, tā kā mazliet par mazu priekš tādas „svarīgas” lietas. Novākt viņu var tikpat ātri cik uzlikt, tā kā, ja labāk saprotat micro$oft orģinālvalodu, baidīties nav par ko!!!!

Kvalitāte
Tehniskas kļūdas tā arī neizdevās atrast, tas priecē. No sākuma ir grūti orientēties, tas ka paints tagad ir ”Molberts”  liekas diezgan jocīgi. Bet pēc pirmās pusstundas gandrīz vai aizmirsti, ka esi latviešu vindowsā. Patīkami ir tas, ka latviskotas ir lielākā daļa no integrētajām windows  programmām, outlook express un  Ineternet explorer nav mainījuši savus nosaukumus bet iekšā viss izskatās pavisam savādāks, nav vairs Favorites bet gan „mana izlase” utt. Media player arī ir latviskots un izskatās diezgan simpātiski. Tiem, kam bija aptuvena nojausme, ko nozīmē daudzie datortermini, tagad viss šķitīs daudz saprotamāks, bet īstie windows lameri varēs vien vēsi pasmīnēt. Izskatās, ka micro$oft puiši ir pamatīgi centušies izpatikt latviešiem, un mēģinājuši iztulkot visu iespējamo,  un tas viņiem sagādājis daudzas jo daudzas problēmas, piemēram, nosaukt recycle bin par ”Atkritni ” ir diezgan pastulbi, neesmu nekad dzirdējis, ka kāds saka: „Es iznesīšu atkritni”, bet varbūt jau tas ir gramatiski pareizi.

Kļūdas un citas dīvainas lietas
Diemžēl ar vienu dienu nepietiek lai atrastu visas „dīvainības”. Visvairāk mani paķēra Windows media player opcijās sadaļa „veiktspēja”, vārds buferis man asociējas galīgi ar kaut ko citu:))
Arī explorera opcijās varēja atrast pāris gļukus, lūk viens no tiem sorry, bet varbūt es tiešām nezinu, ko nozīmē vārds atspējojiet.
Un beigās tā pati labā atkritne!!!!




Secinājumi
Es uzskatu ka šis nav pirmās vajadzības produkts, tas vairāk noderēs iesācējam, vai tādam kas vēlas pasmieties par jaunajiem datorterminiem. Bet ja jūs uzskatāt, savādāk tad kā  teiktu jaunais internet exploreris,''AIZIET'' uz micro$oft un pieprasiet savu Latvian Interface Language Pack.

 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (13)
Prev: Ziņas / Asprāši :)
Next: Ziņas / Jauns augstākā līmeņa domēns
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.