cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joonas, Joakim, Kimmo
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Virmantas, Rusnė, Meda, Ferdinandas, Gvidonas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (8)  

Kāda persona norādīja uz antivirus.lv saitā atrodamo informāciju par jaunu caurumu iekš Windows Messenger. Teikšu godīgi - neko no tur rakstītā nesapratu :) Bet, aizejot uz theregister.com, un izlasot rakstu tur, vis skļuva gauži skaidrs. Tātad, baidaties Internet Explorer un Windows Messenger lietotāji!
 

Ir tāda programmiņa, kā Windows Messenger, ar kuras palīdzību divi, vai vairāki cilvēki var klaču dzenāt, viens otrā raudzīties, palīdzēt ar datnēm, kā arī vēl visādas citādas štellītes. Visi, kas lieto kādu no ICQ, Trilian, vai vēl kādu citu no IM tipa produktiem (IM - Instant Messenger), zin, par ko iet run :) Tagad jums nāksies drebēt bailēs, atslēgt savu kompi no interneta un gaidīt jaunumus no Microsoft patchu veidā. Joks, protams :)

Sīki un detalizēti šis caurums ir aprakstīts teitan. Bet tiem, kas angliski neredz, mēģināšu apstāstīt - kas un kā.

Iekš WM (Windows Messenger) ir iebūvēta (aizmirsta izņemt?) tāda fīča, kā iespēja uzzināt tavu WM lietotāja vārdu, e-pasta adresi, kā arī šos pašus datus par visiem pārējiem lietotājiem, kuri atrodami tavā kontaktu sarakstā. To visu var izdarīt no Internet Explorer ar gana vienkāršu JavaScript un/vai VBScript kombināciju.

Ideja ir tāda, ka Microsoft saiti (microsoft.com domēns) var tikt pie šīs informācijas vienkārši un bez problēmām ar augstākminētajā linkā aprakstīto un nodemonstrēto metodi (uz mani tas nostrādāja). Tas pat būtu saprotams - lai nodrošinātu .NET Passport un citas tehnoloģijas, kuras atvieglo (diemžēl, tā ir:) dzīvi.

Taču, ja kāda programma, kuru tu neapdomīgi uzinstalē uz sava datora, ievieto vienā pavisam konkrēti zināmā vietā iekš windows reģistra savu domēna nosaukumu, vai, nedod dies' vienkārši .com, .net vai .lv, tad tas saits, vai, sliktākajā gadījumā - visi .com, .net, .lv saiti var mierīgi lasīt arīdzan minēto informāciju.

Tālab .. vēl viens iemesls, lai neinstalētu kreisas, nezināmas, vai ar sliktām īpašībām apveltītas programmiņas. Saprotu, ka daļa no šeit teiktā ne pliku bu nesapratīs. Tālab - atvainojiet, lūgtum, post faktum.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (8)
Prev: Linki / Par bailēm
Next: Linki / World Of Butter No.1
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.