cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joonas, Joakim, Kimmo
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Virmantas, Rusnė, Meda, Ferdinandas, Gvidonas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (0)  
Mobilais tālrunis drīz pārvērtīsies par īstu spēļu terminālu. Pieaugot tālruņu pielietošanas iespējām, pieaug to pielietošanas diapazons. Lietotājam vairs nepietiek ar modernu sakaru līdzekli, tādēļ kompānijas ir spiestas radīt jaunas ekstras .
Pēc kompānijas Data Monitor datiem, mobilo telefonu spēļu tirgus apgrozījums 2000. gadā bija 2.9 miljr. USD. Tiek prognozēts, ka 2005.gadā 80 % telefonu lietotāju telefonu izmantos spēlītēm .
No amināciajs, ātruma viedokļa šīs spēlītes nevar sacensties ar PC gamem, tomēr eksperti uzskata , ka tas ir laika jautājums .
Cietnis.lv mērķis ir atspoguļot reālas ziņas, tādēļ zemāk ir apskatītas patreiz pieejamās mobilo telefonu spēles. Neceriet, savus tetrus, čūskas neieraudzīsiet;) Tas jau pieder pagātnei, lai gan pagātne tepat aiz durvīm vien bija ...
 
Merchantprinces
ASV - mobilo operatoru klientiem ir pieejama actions/question tipa spēlītie Merchantprinces. Eiropā nav pieejama. Merchantprinces varoņi kļūst par vidusslaiku tirgoņiem, kas ''kruķī lietas'' ar sāli, mežu utt. Vedot preci no vienas vietas uz otru, ir jātiek galā ar pirātiem, bandītiem, galu galā ''jāizgriež pogas'' arī konkurentiem .
Par preces nogādāšanu ātrāk, kvalitatīvāk, spēlētājs saņem virtuālo naudiņu. Spēli var spēlēt no jebkura telefona, kurš uztur WAP. Karstākie spēlētāji var spēlēt arī viessabonēšanas laikā. Sīkāk - mājas lapā vai skatieties bildītes.

 

Chop Suey Kung Fu
Es gandrīz mēli apēdu , lai varētu izrunāt šo drausmīgo nosaukumu. Pieņemu, ka šķībajiem izrunājot vārdu ''cīņa '' arī varētu rasties problēmas. Tomēr pēc operatoru atsauksmēm spēle esot īsti piemērota cilvēkiem, kuri grib iemācīties aizstāvēties. Vai kā teica agrāk - kļūt par niņdzu. Par niņdzu gan spēlēs laikā nav jākļūst , bet jāizcīna uzvara . Spēlētājs var izvēlēties - spēlēt ar PC , vai ar reālu pretinieku - on line režīmā. Pieejama arī Eiropā - Vācijā, Britu salās. Ilgi meklēju , bet tā arī neatradu , vai operatori nodrošina servisu telefoniem , kuri ir piedalījušies cīņā . Pieļauju, ka īpaši aktīvie pilsoņi maina katru dienu aparātus, jo mierīgi spēlēt nav iespējams. Sīkāk mājas lapā , vai skatieties bildītes.



Carrier Force

Jūras kauja , kura gan atgādina kaut kādu parodiju par spēli ''Kartupelis''. Spēles veidotāji gan apgalvo, ka spēle ir baigi intelektuālā un visādā veidā ar baigo AI. Katram spēlētājam ir jāizveido flote no 8 dažādu lielumu kuģiem. Var izvēlēties - spēlēt ar PC vai dzīvu pretinieku on-line režīmā. Pieejama Eiropā - Vācijā , Britu salās. Sīkāk mājas lapā.

Alien Fish Exchange
Zivju tirgus, jeb tests - cik ilgi dzīvos mana zivtele ( pacietība ). Spēle ir diezgan aizraujoša. Nopērc zivi, sāc ar viņu ņemties;), barot, apmīļot utt. Apnīk, apmainies ar kādu citu spēlētāju. Īsumā mūžīgais akvārijs. Pieejama Eiropā - Vācijā , Britu salās. Ja būtu pieejama Latvija , domājams puse Latvijas skolēnu ''aizietu ciet'', audzējot zivis un taisītu maiņu kā nesenos laikos ar ''Donaldiem''. Sīkāk mājas lapā vai skatieties bildītes.

 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (0)
Prev: Mobilie / Tanks no Siemens
Next: Ziņas / Blizzard - Nr.1...
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.