cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Olivia, Olvi, Olve
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Dravenis, Skaidra, Anicetas, Robertas, Giedrius

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (56)  

Nu ko? Esam publicējuši gana daudz viedokļus par Apollo pēdējā laika darbības traucējumiem no lietotājiem un ir pienācis laiks nopublicēt vēstuli, kuru saņēmām no kāda Apollo palīdzības dienesta (APD) dienesta darbinieka. Nolēmām autora vārdu un e-pasta adresi nepublicēt, jo tas varētu nepatikt viņa vadībai un attiecīgi ir reāla iespēja pazaudēt darbu:( Paldies vēstules autoram!
Starp citu, būsim priecīgi saņemt oficiālu vēstuli/informāciju no Apollo par to, kas notika, kas vainojams un izsmeļošāk nekā preses relīzē. Padalīšanās ar informāciju nāks Apollo tikai pa labu - ne jau mēs zaudējam klientus:)
 

Lasu rakstinjus par Apollo/LTK cietnii, telekoma listee un citur.
Nu nevareeju vairs notureeties. Esmu no 8008114, jeb Apollo Paliidziibas Dienesta. Visur muus lamaa, kaadi mees ljauni (redz laikam ruutera vadus paarkodushi) un slinki (man te 3 stundas bija jaagaida kameer kaac pacels) utt utjp.
Protams straadaadams FrontOfisaa esmu pieradis pie dazhaadiem chainjiku textiem un jauno latvieshu obligaatajaam prasiibaam.
Bet manupraat Cietnja auditorija ir krietni vien izgliitotaaki cilveeki kuriem kaut nedaudz "fishka rubii". Viss, kas ir cilveeka taisiits, cilveeks var arii nojaukt. Iznjeemums nau arii datorsisteemas un to programmnodroshinaajums. No taa pasargaats nav neviens. Shoreiz Apollo/LTK ir kljuvis par "atsevishkju interneta lietotaaju apzinaatas ljaunpraatiigas riiciibas" (Copyright LTK Maarketinga vadiitaaja) upuri. Un visas pieziimes un replikas par adminu liikajaam rokaam vai IQ liimeni manupraat ir to autoru IQ raadiitaajs. Un luudzu nevienam shajaa probleemaa nejaukt iekshaa 8008114. Ne mees to ruuteri nokaavaam, ne mees vinju pacelsim. Avaarijas gadiijumaa muusu uzdevums ir INFORMEET zvaniitaajus. Un kaa jau vareetu nojaust muusu ir krietni mazaak, nekaa hDSL un uDSL useru pa visu Latviju.
Un galugalaa - nu neviens juus nespieda njemt to HomeDSL lai peec tam par jums iznjirgaatos dodot suudiigu tiiklu. Atgaadinu, ka shis ir tikai mans viedoklis un tas nekaadi neatspoguljo Apollo/Verdi/LTK viedokli vai nostaaju.

P.S. No cietnis.lv - pēc mūsu rīcībā esošās informācijas nemaz tik iespringuši 114 darbinieki vakar neesot bijuši - CS esot laists vaļā diezgan... Bet mēs visi grēkojam...

P.P.S. Boldā ieliktais teiksts radīja smīnu cietņa autoru vidū (oriģinālā tas nebija boldā).

P.P.P.S. par hDSL.
Zināma taisnība autoram ir. Kā tas jau ir ne reizi vien pierādījies, organizatoriskā puse Apollo (problēmu ceļš no helpdeska līdz to risinātājiem) ir ļoti ilgs (tiecās uz bezgalību) un līkumots. Helpdeska personāls, var jau būt, ka bija visnotaļ pārslogots pēdējās dienās. Admini (kuriem tiek braukts virsū visu laiku) arīdzan neatbild par to, ka DSL nestrādā kā vajaga. Esošais tīkls spētu turēt vienā mierā visus *DSL lietotājus (lai arī tas esot haotisks un nesakārtots).

Izrādās, ka šaurā vieta visā šajā ir DSL centrāles un cita aparatūra, kura nespēj turēt slodzi. Ir pat atsevišķa nodaļa, kura nodarbojās ar DSL aparatūras uzturēšanu (pasmaidīsim - daži šī kantora darbinieki saka, ka tur esot cilvēki, kas bezmazvai tikai ar to nodarbojas, ka reset pogu spaida visulaiku uz minētās aparatūras, ja tāda poga tur vispār ir ;).

Pat tur strādājošie cilvēki nespēj neko vairāk pateikt, kā tikai to, ka tāda nodaļa ir, taču nezinot, kā to (tās) sauc, ja nu vienīgi - to meklēt vajadzētu TVC (tīklu vadības centrs?) rajonā.

It kā jau visu var novelt uz to, ka tagadiņās tur tiek floodots LTK tīkls, taču tas neattaisno to, ka hDSL lietotāji par to visu sūdzās jau, ja ne mēnešiem, tad nedēļām.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (56)
 
Rakstu grupa: ISP kvalitāte Latvijā

 2002-01-22  17:43 - Apollo un tā draugi (27) Viedoklis 
 2002-01-17  16:43 - Apollo problēmas - viedoklis no otras frontes (56) Viedoklis 
 2002-01-16  09:00 - Apollo kvalitāte No. 3 (48) Viedoklis 
 2002-01-16  08:58 - Apollo kvalitāte No. 2 (18) Viedoklis 
 2002-01-15  12:49 - Cīnamies par Apollo pakalpojumu kvalitāti? (46) Viedoklis 
Prev: Viedoklis / Offtopic: filma Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring
Next: Ziņas / Nu var komentēt arīdzan pollus
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.