cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Mirta, Ziedīte, Amula
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Urva, Urve, Urvi, Orvi, Urbe
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Milgedas, Skalvė, Anzelmas, Amalija

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (7)  

Direct Connect
Direct Connect
Bija Napsters. Tad daudz un dažādi napsterveidīgie. Gnutellveidīgie. Web-based (audiogalaxy, kazaa). Daži no tiem vēl pastāv. Taču. Tie visi ir ierobežoti, lielākā daļa tiek filtrēta, kā arī jāsastopās ar daudz citām problēmām.
Negatīvi par jebkuru file-sharing programmu man lika domāt klients, kuru jau kādu laiku lietoju - Direct Connect. Esmu pārliecināts, ka īsteniem leacheriem (kačātājiem:) šis produkts nav nepazīstams.
Padomājiet, ko izsaka cipars 663 TB (terabaiti!) spēļu, mūzikas, filmu, u.t.t.
 

Tas viss, protams, cilvēkiem, kuri nebaidās no ārzemju trafika ;) Būtībā, tas ir vēl viens client-to-client tipa sūcējgrūdnis. Taču tajā atrodamās informācijas apjoms un dažādība mulsina.

Viss, kas nepieciešams, lai sāktu, jānovelk no šejienes DC instalācija un aidā. Uzinctalējam, sasetapojam parametrus un viss.

Uzbūve ir vienkārša - viss tīkls ir sadalīts vairākos HUBos (HUBa instalācija atrodama turpat, ja ir vēlme taisīt savējo). Lielākajos no tiem vidēji ir 700 lietotāju. Katrs viena HUBa vai arī to tīkla (HUBus var apvienot tīklos, ja to vēlas jamo administratori) lietotājiem tiek klāt tevis nošārētajiem folderiem un otrādāk. Jautāsit - kas tad atturējis no popularitātes šo pasākumu? Atbilde ir ļoti vienkārša.

Katrā no HUBiem ir viens vai vairāki t.s. operatori, kuri dāsni dāļā banus un nosaka HUBa lietotāju minimālās prasības. Prasības lielākoties ir
  • nošārēti kā minimums 10-20G
  • atļautas vismaz 3 vienlaicīgas konekcijas
  • nedrīkst šārēt bērnu porno, instalētās programmas (program files folderi;), aprautus failus
  • ja tu ej ārā no programmas (esi novilcis visu, ko vēlējies), nekillot tos lietotājus, kuri no tevīm tajā brīdī kaut ko velk
  • nemānīties par savu pieslēguma ātrumu
  • netraucēt OPus par niekiem (kas ir nieki, spriež viņi;)

Par šo prasību pārkāpšanu vai nepildīšanu kicks vai bans garantēts. Protams, ka no HUBa uz HUBu, šie noteikumi var mainīties un mainās. Taču, pamatā tie ir šādi.

Palaižot DC, jāpaņem (pieņemot, ka ir sakonfigurēts viss, kas konfigurējams iekš settingiem) un jānospiež podziņa Connect (augšējā labajā pusē). Tad jānospiež uz folderīša Public, biku jāpagaida un jādomā, kurā no HUBiem ta nu līst iekšā. Protams, ka pirmajos (tajos, kur visvairāk lietāju) lielākoties tā uzreizi nesanāks tikt iekšā, taču pabraucot bik zemāk - tevi gaida terabaiti.

Vairums lietotāju ir no Zviedrijas. Tas nozīmē, ka ātrums no viņiem līdz .lv ir robežās no 20 līdz 50 kilometri nē, bet kilobaiti sekundē.

Priecājaties ;)

P.S. Ja Latvijā uzrodas kāds no DC HUBiem, variet darīt zināmu man un info noteikti parādīsies cietnī.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (7)
Prev: Ziņas / Latvijas Institūts - hacked
Next: Faili / Svaigs downloads
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.