cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Vēsma, Fanija
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Aleksandra, Alli, Aalike, Alli, Andra, Sandra
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Gostautas, Eisvydė, Marcijonas, Agnė

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (0)  
Martins (martins@bccs.lv) mums ieteica:

Domaju, ka nenaks par launu ari kada ne-windows infa :), tapec partulkoju, iespeju robezas, so te: Apple iemegina 1.6GHz PowerMac G5 (tulkots no The Register , Autors: Tony Smith) Ir sanemtas zinas, kas apstiprina to, ka Apple tiesaam saak izplatiit uz PowerPC 8500 baazeetas sisteemas saviem programmatuuras partneriem. Ir diezgan riskanti apstiprinaat vai noliegt so zinu patiesumu, jo nav uzskataamu oficiaalu materiaalu, lai to paarbaudiitu. Tomeer, nemot veeraa visus apstaaklus, zinas vareetu buut patiesas.
Bet mees gribam briidinaat nepienemt to par notikusu faktu. Muusu korespondenti nesen apstiprinaaja, ka Apple ir nosuutiijis 1.2GHz, 1.4GHz un 1.6GHz 8500-os procesorus(aka G5) standarta ATX korpusos, lai gan viens avots zinjo, ka sanjeemis G5 ar Apple El Capitan korpusu, kura dizains jau paziistams no G4.
Kaads zinju avots, laikam no Adobe, teica: "mums ir chetras 1.6GHz mashiinas Photoshop un After Effects komandaam un dazhas 1.2 un 1.4 GHz mashiinas katrai komandai." "Pirmajaas maates platees pielietota vecaas magistrales modifikaacija, jaunajaam mashiinaam turpretii ir 400MHz magistrales ar HyperTransport elementiem. Visi uztur DDR RAM, USB 2.0, IEE1394b un ATA 133."
Cits avots piebilst: "Dzeseeshanas sisteema izskataas liidziiga pashreizeejam Dual 800, ieskaitot ventilatoru uz chipa un hardware specifikaacija, ko sanjeemu pdf failaa, sniedz noraades, ka vareetu gaidiit dazhus loti interesantus hardware jauninaajumus."
Mums ir ari neliela pamatinformacija par aatrdarbiibu, kas apstiprina, ka G5 ir viennoziimiigi daudz aatraaks par G$ klases procesoriem un citiem. "Mashiinas, kas mums sheit ir, ir daudz aatraakas par Pentium IV visos testos", saka muusu Adobe ieksejais zinotaajs. Taa kaa "PIV ir aatraaks par G4 vairumaa darbiibu, iznemot AltiVec-optimizeetaas, taa ir laba ziime. AltiVec nav paaraak labs tomeer, kaa noraada kaads korespondents, ka "neesmu pagaidaam loti daudz speeleejies ar AltiVec lietaam, bet juusu zinas ir pareizas taadaa zinaa, ka tas izskataas kaartiigaaks par Apollo(treshaas paaudzes G4 klases PowerPC 7460).
 
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (0)
Prev: Ziņas / Saldus sapņus
Next: Ziņas / NTFS darbības paātrināšana
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.