cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Mirta, Ziedīte, Amula
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Urva, Urve, Urvi, Orvi, Urbe
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Milgedas, Skalvė, Anzelmas, Amalija

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (17)  

Kā viena spožākajām zvaigznēm E3 izstādē mirdzēja Monolith’a FPS No One Lives Forever ar apakšnosaukumu A Spy in H.A.R.M.’s Way piespraustu aizmugurējā galā. Tātad otrā NOLF daļa, kurā mums kā pagājušo reizi būs iespēja kontrolēt interesanto slepenās britu organizācijas UNITY vēl slepenāko aģentu Keitu Ārčeru (Cate Archer), un, ņemot vērā pirmās daļas labumu, būtu vērts pārbaudīt, kas mums draud no NOLF2 – varbūt hīts. Tātad laiks iepazīties.
 

Visa darbība sākas 2 gadus pēc pirmās spēles darbības beigām kaut kur Japanā, uz kuru Āčera ir nosūtīta, lai izmeklēt dažas neikdienišķas ņindzu aktivitātes, kas, protams, nav nekāda joka lieka. Laika gaitā Keita atklāj, ka šie negantnieki pavēles veikt savas tumšās darbības, saņem no teroristiskās organizācijas H.A.R.M., kura tiem ir devusi jaunu misiju: nogalināt kādu, un pats interesantākais visā šajā lietā ir tas, ka viņiem ir jānogalina pati Keita. Uhhh…, kas par jucekli ir Keitas dzīvē – neskatoties uz mēģinājumiem visu laiku viņai piegriezt skābekli, Āčeras kundzei vēl jāpaspēj izglābt pasaule un novērst kārtējos krievu mēģinājums iegūt varu ar masveidīgāko cilvēku iznīcinātāju, - atombumbu.         

Līdz ar otrās daļas parādīšanos pie apvāršņa nāk arī jaunas izmaiņas, precīzāk, kapitālremonts, dzinējā, kas darbināja NOLF pirmo daļu, plašāk zināms kā Lithtech Jupiter System jeb vienkārši Lithtech, kuru tuvāk bija iespējams iepazīt E3 izstādē. Tātad Lithtech demonstrētie līmeņi izskatās pietiekamo iespaidīgi un tie darbojas gludi, bez traucējumiem arī tad, kad mūsu priekšā pavīd lielas, spilgtas tekstūras un dzīvelīgas animācijas. Lithtech vēl var padižoties ar dažiem labiem papildus efektiem, piemēram, projektētas ēnas tekstūrām, desmitiem tūkstošu gabaliņu, kas rada kvējošus sprādzienus, animētu floru un realistiksi plūstošu un viļņojošu ūdeni. Mmm, būs jautri tajā ielidināt pāris tizlas ņindzas.        

Tagad iepazīstināšu jūs ar dažiem līmeņiem un to piedāvātajām iespējām, kuras jūs varēsiet izmēģināt otrajā NOLF daļā. Tātad viens no līmeņiem sākas kaut kur ledainajā Sibīrijā. Šeit jums visur sekos snigšanas efekts, un, protams, ir arī palielināta interaktivitāte ar objektiem, kas ir jums apkārt, respektīvi, jūs tagad varēsiet apgāzt, dauzīt mēbeles, spaidīt līdz vēmienam gaismas slēdžus, vērt vaļā visas atvilktnes pēc kārtas un izmētāt pa malu malām visus dokumentus, kad jūs (it kā) meklēsiet informāciju, un spaidīt ar peli vēl visādas lietas, neuztraucoties par to, ka NOLF2 dzinējs jums varētu dot pa galvu. Vēl jums būs iespēja noklausīties dažas interesantas sarunas, piemēram, satraukti stāvot aiz kādas mājas stūru jūs varēsiet dzirdēt kā divi krievi, Vasīlijs Petrovičš un Aļims Ivanovičš, sūdzas par birokrātiju viņu kriminālajā organizacijā – vot, tagad, ziniet, nevar nolaist no kātiem pašu bosu, nepaprasot viņam rakstisku atļauju.

Viena jauna lietiņa, kas tiks iekļauta, būs banāns. Jā, banāns, mīļie draugi, jūs nepārklausījāties! Tas iespējams darbosies kā kaut kāds spridzināmais līdzeklis vai apdullinātājs. Iedomājieties skatu, kad Keita no savām rokām burvīgu nogatavojušos un sulīgu auglīti pie kāda apjukuša ienaidnieka kājām, kurš tūlīt uzlido pāris metru augstumā un nokrīt, atvadījies no dzīvēs! Vēl pie šādām lietiņām var minēt Keitas kosmētikas maciņu, kurš būs tāds kā dekoderis elektronisku slēdzeņu atslēgšanai – tā jau ierasta lieta.

NOLF2 producente, Samanta Riana (Samantha Ryan), mums ziņo, ka faktiski būs 6 reizes vairāk animāciju nekā pirmajā NOLF. “Pirms ļaundari būs tevi ieraudzījuši, tu viņus redzēsi dzeram, smēķējam, saņemam papīra blāķus no printeriem (vai Sibīrijas rakstāmmašīnām), saniknotus, kad viņu monētas sprūdīs dzeramo automātā…Un Jupitera dzinējs (tas pats Lithtech) ļauj iegūt vairāk nekā 30 reizes detalizētākus līmeņus,” viņa it kā piebilst. Piebildīšu, ka būs arī visādas interesantas mīmikas gan Keitas, gan pretinieku, gan krievu sejās, tā, ka nāksies arī uzmanīties no ārprātīgi smaidošām ņindzām, kas nu ir īpaši kamikadziski noskaņotas

Viens cits no līmeņiem nebūs galvenajās darbības zonās (Japāna, Krievija), bet tepat Amerikā – kaut kāda treileru parkā. Domājāt, kārtējā pelēkā pankūkā tomātu zaptē. Wrong! Pēc producentes vārdiem, te būšot tāda viena īpaša fīča – vardarbīgi noskaņots tornado, kas piedošot citu garšu ņindzu apkarošanai – papildus grūtības. Kā apgalvo Rianas kundze, tad reāli visi šie trauksmainie notikumi būs ierakstīti scenārija – jūs neko tur nevarēsiet izdarīt, nāksies tikai skatīties, bet būšot arī tādi neizmaināmi notikumi, kas notiksies spēles laikā.

Šīs līmenis beigsies tad, kad Keita aizelsusies ieskries kādā mājā, lai uzsāktu aizraujošu cīņu ar ņindzu bosu, bet tad tieši šajā brīdī sākas filmiņa, kas aplido apkārt mājai, parādot tās nožēlojamo stāvokli, un izgaist, atstājot mūsos ziņkāres kaisli – gribas taču uzzināt, kā tā gaiļu plūkšanās beigsies. “Šiš līmenis, producentesprāt, ir kā spoguļattēls uzbudinājumam, vienreizībai, izlidinoties no lidmašīnas pirmajā NOLF daļā.” Nu nezinu gan

NOLF2 lielu uzsvaru liek uz labu, sabalansētu geimpleju – labāki norādījumi grūtākos brīžos, progresīvāks AI, kurš iztraucēts var savākt vietējo salašņu baru, lai nāktu lūkoties, kas te notiekas, izsludināt trauksmi, ja kādu durvju uzvedība tam liksies dīvaina – tās pēkšņi būs atvērtas, vai arī kāds īpaši relaksējies AI var mierīgi gulēt, bet tad jau strauji mesties uz tualeti un pēc tam pasaukt palīgus – nevar viens pats nokārtoties, jo kaut kādi aizdomīgi sievišķi lūr pa logiem. Būšot arī iespēja izlikt arī kaut kādus slazdus kā ”Angry Kitty Artificial Feline Proximity Mine” vai arī vienkārši nolikt iepriekšminēto banānu uz brokastu galda.

Monolith solās, ka būšot arī dažas misijas, kurās Keita kopā ar vēl trim personām jūsu valdībā varēšot cīnīties pret AI, un šīs misijas būšot pilnīgi atšķirīgas no parastajām misijām. Diemžēl Riana šoreiz neko papildus nepiebilst par šīm četrspēlētāju misijām – ne to, kas būs šie trīs Keitas palīgi, ne to kā atšķirsies parastās no četrspēlētāju misijām

E3 izstādē, dažuprāt, no labākajām FPS visspožāk mirdzēja NOLF2. Redzēsim cik spoži tā mirdzēs Monolith bosu maciņos. Nu ko, Ms Āčerai pirms savas parādīšanās Oktobrī vajadzēs tikai nospodrināt savu virtuālo realitāti un atvairīties no izsalkušu geimeru tvērieniem.






 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (17)
Prev: Ziņas / iPod arī Windows - oficiāli
Next: PopSci / Ātrākais Linux bāzētais datoru komplekss
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.