cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Vēsma, Fanija
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Aleksandra, Alli, Aalike, Alli, Andra, Sandra
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Gostautas, Eisvydė, Marcijonas, Agnė

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (23)  

Lasītājs JarX iepriecināja ar vēl viena mp3 pleijera apskatu, tikai šoreiz runa iet par 12 cm diskiem. Liels paldies apskata autoram!

"...Pie sava RioVolt’a tiku samērā sarežģīti. Pagājušogad, lasot CNET un mp3.com reviews par dažādiem mp3 playeriem nonācu pie secinājuma ka parasti (flash) mp3 playeri vienkārši sūkā, tanīs ir pārāk maz vietas dziesmām un vispār- nepatika man neviens. Mp3 playeri ar cieto disku iznāca pārāk dārgi un smagi, tāpēc izvēlējos pirkt mp3-CD disku playeri, gribējās arī klausīties parastos audio CD.

Lasot dažādus reviews CNET.com un mp3.com kā arī citus nonācu pie kādiem 4 modeļiem no ražotājiem TDK, PHILIPS, Pine (laikam) un RioVolt. Salīdzinot visus izrādījās, ka, protams, vislabākais ir RioVolt SP250 un nolēmu to arī pirkt neskatoties uz cenu (laikam bija 219$)…

 

Worst nightmare:

Kad es jau biju sakasījis naudu šim pirkumam, savā dzimšanas dienā (01.11.) es izdomāju to pasūtīt… un te nu es aplauzos… pamatīgi! NE1 interneta veikals no kādiem 10 kas pāredva šo playeri neshippoja uz Latviju! Visparastākā atbilde: „Customers sometimes don’t recieve packages in these countries so we can’t guarantee that you will and that’s why we don’t ship electronical goods to Latvia :( …” Sākās izmisīga meklēšana vai tiešām nav nekādas iespējas dabūt to playeri uz Latviju… Viss beidzās ar to ka mans fāters sarunāja ar saviem priekšniekiem Austrijā ka viens no viņiem nopirks šo playeri un atvedīs uz Latviju nākamajā reizē kad šurp brauks. Playeri es saņēmu kaut kad neilgi pirms Ziemassvētkiem… bet cena! - amazon.de rēķins par 379ˆ… bankrots...

Pirmie iespaidi:

Playeris rulit! Nāk sarkanā kastē kopā ar austiņām, pulti, lādētāju, divām SANYO Twincell lādējamām AA baterijām, smuku ādas keisiņu, softu priekš PC (Real Jukebox & MoodLogic) un arī CD MAC’am… Nav pārāk liels, pamācība .pdf formātā kura atklāj ļoti daudz labu pārsteigumu un vienreiz tiešām vietā ir RTFM!




Tehniskās detaļas:

Tātad spēlē: parastos audio CD, overburnotus (testēts gan NERO gan MusicMatch) audio CD (līdz pat 87min un 1 CD), mp3 (gan CBR gan VBR), WMA, lasa gan CD-R (arī overburnotus līdz pat 800MB), gan CD-RW. Pretim ņem matricas pilnīgi visas (testēts ar EMTec, MMORE, Verbatim, Intenso, ProStore, Princo un DISCPLANET). Nav nekādu pretenziju pret ierakstīšanas ātrumiem (testēti uz CD-R 4x, 8x, 16x, 24x, CD-RW 4x, 10x). Iekšā ir FM radio, un šausīgi daudz papildus fīčas. Mēģināšu uzskaitīt.

CD fīčas: Apgaismots dispejs kurš uzrāda direktorijas, filename un IDE3 tagus, uzrāda faila tipu (wma, mp3 vai cda) un KBPS, uzrāda skaņas skaļumu uz katru austiņu (2 bāri stūrītī raustās J), dziesmas skanēšanas laiku, bateriju stāvokli. Ir 10 Play Modes, es neamaz nezinu ko katra dara bet ir Suffle, Repeat, Intro u.c., Ir programmējamas palylistes (divos veidos). Ir ļoti ērta navigācija, kā arī programmējams MENU. Iekš to MENU var saprogrammēt: Beep Sound Volume, Auto-resume last track (on/off), Sound fade in/out (on/off), Language (ENG, KOR, JAP, GER), CD Anti-shock (45/180 sec), Display light mode (Off/Button On/Adapter&Button On), Contrast, Remote contrast (tas ir tikai ja piepērk remote ar LCD- standartā nāc līdzi bez LCD), Scroll speed, Tag information (On/Off), Pay time info (normal/remaining), Sleep/Stop timer (var izslēgt playeri pēc 1-90min), FF/RW Scan(On/Off), FF/RW Skip(Off/10/Directory), FF/RW Scan speed, Remote MODE button (var ieprogrammēt uz 1 pogu uz remote 3 dažādas funkcijas), Auto Pause(On/Off), MODE dialogs kur var regulēt dažādo playmode dažādus tipus… man liekas ka tur var jēgu atregulēt ar tiem visiem play modiem… pārāk daudz viņu tur., pēdējā izvēle ir User EQ kur var regulēt: Bass Boost, Bass corner FREQ., Treble Boost, Treble corner FREQ. Mp3 CD antishock ir garantēts ar 64MB FLASH-RAM, kas nodrošina 8min(!!!) Shock protection…

FM funkcijas: 20 preseti (20 programmējamas stacijas), 88-108Mhz, Bass Boost (On/Off), Stereo/Mono mode.

Citas lietas: Hold switch(On/Off), Line Out, Lādēšanas režīmi(Discharge&Charge, Charge, Don’t ChargeJ), Uz pults: Volume, Hold, Track FW/RW, CD↔FM, MODE (programmējama poga). Vads pietieksoši garš lai playeri varētu turēt somā, pulti kabatā vai piespraust pie lences un austiņas ausīs. Var pieslēgt jebkuras standarta austiņas, bet tās kuras nāk līdzi arī nav sliktas, bet iesaku tomēr nopirkt, piemēram, SONY austiņas pa ~25Ls (tādas kas ir pēc ausīs liekamās daļas kā earphones, bet liekas tomēr pāri galvai), jo skaņas kvalitāte jūtami uzlabojas.


Personīgie iespaidi/lietošanas pieredze:

Es nebiju domājis ka viņš ir tik labs…

No CD/mp3 nu tiešām NEKO es nevaru vairāk vēlēties, perfekti nostrādāts… Lasa arī tos mp3 failus kas ir iejaukti uz diskiem ar ne-mūzikas failiem. Kā rakstīju lasa kan CBR, gan VBR. Perfekti konfigurējams… pat pārāk daudz konfigurējams J! RULZ! Un tiešām viņam ir 8 minūšu anti-shock (mp3)! Baterijas iet atkarībā no tipa: Komplektā esošās rechargeable iet ~8-11h SONY Alkaline ~9-11, DURACELL NR2 (laikam tā sauca) izvilka ~25h.

FM- nu te varēja piestrādāt. Es personīgi diezgan daudz klausos arī radio un viens no kritērijiem kāpēc pirku tieši SP250 bija tas, ka tas ir vienīgais (vismaz toreiz kad pirku bija) mp3 playeris ar FM Radio. FM nav RDS L, un uztveršanas kvalitāte ir diezgan viduvēja… tiešām žēl. Es, protams, saprotu ka viņam nav metru gara izvelkamā antena kā mašīnas radio, bet, piemēram, Sony Walkmaniem ir labāka radio uztveršanas kvalitāte.

Anti-shock in depth: Anti-shock šim playerim ir tāds dīvains. Viņš kā jau minēju ir uzturēts ar 64MB flash-RAM, kurā tad arī tiek mesti no diska nolasītie faili līdz par 8 min, bet ja mēs ieliekam CD playerī un uzreiz skrienam, tad anti-shocks mēdz failot, jo viņam ir nepieciešams nolasīt tos sākuma datus no diska, taču pēc tam viss jau ir nevainojami... vajag tikai paturēt kādu minūti nekustīgi viņu un viss ir ciki-briki :)


Secinājumi:

Vērts cenas ko samaksāju, pilnībā atbilst ražotāju solījumiem un tos pat pārsniedz. CD/mp3/WMA - ideāli! FM uztveršanas kvalitāte un RDS novelk vērtējumu no absolūtajiem 10 cietnīšiem šis pleijeris dabū ...


WEB:

http://www.riovolt.com/audio/rio/riovolt_sp250.asp
http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3763.html
http://electronics.cnet.com/electronics/0-6342420-1304-6913666.html?tag=st.sh.4451920-311-6913666.dir.productinfo


P.S. Lūdzu neteikt un nekomentēt ka kaut kas šinī rakstā nav patiesība, jo viss ko uzrakstīju ir mana pieredze un iespaidi lietojot šo manuprāt vienu no vislabākajiem mp3 playeriem. Tas ko es aprakstīju ir tieši attiecināms TIKAI UN VIENīGI uz to konkrēto playeri kas pieder man. Man tiešām nav ne jausmas vai daži modeļi nav arī brāķi, jo esmu dzirdējis sliktas atsauksmes par šo pašu modeli, bet tas kas ir nokļuvis pie manis ir tieši tāds kā es aprakstīju. Ja Jums rodas jautājumi, vai vēlaties izmēģināt šo playeri darbībā- zvaniet 972289 vai rakstiet jarx@inbox.lv .

P.P.S.Bija paredzētas arī pašfotogrāfētas bildes, bet tās ir aizkavējušās uz nenoteiktu laiku. Un sorry pa gramatikas kļūdām J .

 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (23)
Prev: Ziņas / Stāsts iz dzīves
Next: Ziņas / Apskats: Mozilla 1.0. Nu? Ir?!
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.