cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joonas, Joakim, Kimmo
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Virmantas, Rusnė, Meda, Ferdinandas, Gvidonas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (12)  

Kā būtu ja mēs kopīgi paanalizētu (lūdzu, saprast mani pareizi;)) mūsu aptauju rezultātus? Tātad sāksim ir ar pašu pirmo jautājumu:
"Vai jūs uzskatat, ka būtu nepieciešama sadaļa 'Desktops'?" - kā redzam, pārliecinošam vairākumam lasītāju tomēr interesē sadaļa "Desktopi", uz ko mēs varam atbildēt, ka pašlaik tiek pārdomāts sadaļas formāts t.i. būs nedaudz citādāki desktopa nonākšanas sadaļā noteikumi. Bet sadaļa būs, kur tad viņa liksies;)
"Vai notikušais ASV stipri ietekmēs IT industriju?" - izskatās, ka lasītājiem bijusi taisnība un drausmīgais terora akts IT industriju ietkmējis ārkārtīgi minimāli. Tieši šodien, kad paiet mēnesis kopš notikuma, ļoti mazs firmu ir paziņojušas par saviem zaudējumiem sakarā ar terora aktu - lai cik tas bēdīgi nebūtu, vienīgie nozīmīgie zaudējumi ir dažu kompāniju darbinieku bojā eja:(
"Vai Jūs lietojat ICQ vai kādu citu Instant Messaging programmu?" - spriežot, pēc balsotāju daudzuma, lasītājus vispār neinteresē šāda veida programmas:) Kā izsakās mūsu austrumu kaimiņi - každomu svoje:)
"Kādu OS jūs pašlaik izmantojat?" - vispirms mani iepriecināja to, ka tomēr MacOS lietotāju (Pepsy heisā;)) ir tik pat daudz cik Win95 un WinMe lietotāju:) Pārsteidzošs bija Win2000 lietotāju daudzumus - 35,3%. Domāju, varēsim pēc kāda laiciņa atkal novadīt šādu pašu aptauju un apskatīties cik daudzi lieto XP.
Kādu no šiem ziņu portāliem Tu apmeklē visbiežāk? - zināju, ka apollo.lv ir maz apmeklēts (salīdzinoši) portāls, bet ka tik maz... Jocīgi, jo viņu kontents nav tas sliktākais un pat daudzu sadaļu piepildījums sit pušu to pašu delfi.lv. Bet tv*net zelta vidus;)
Kurš alus Tev garšo? - Aldaris varētu priecāties par šīs aptaujas rezultātiem:) Nu ko, labs mārketings spēj pat noslēpt kvalitātes trūkumus savai produkcijai. Tomēr, prieks par Užavnieku:)
Kuri mobilie rulez? - par Nokiju viss ir vairāk vai mazāk skaidrs - širpotrebs arī Zambezī ir širpotrebs. Bet pievērsiet uzmanību Siemens popularitātei - divreiz lielāka nekā Ericssonam (!!!)
Cik operatīvās atmiņas ir Tavā datorā? - Izsakam līdzjūtību tiem 5 lietotājiem, kuriem datorā ir tikai 16Mb... Bet gan jau pienāks arī jūsu diena:) Zemā atmiņas cena tomēr dara savu - ar 256Mb RAMa jau nevienu korefanu nepārsteigsi un pat ar 512Mb arī ne.
Kas ražojis tavu printeri? - Tas pats kas ar portāliem, zināju ka HP īpatsvars tirgū ir liels, bet ka TIK liels - 73%... Tomēr, jāatzīst, ka HP šādu rezultātu ir godam nopelnījis jo pēc manām domām, HP tik tiešām "kicks ass", "ierullē", "iekačā" un tādā garā;)

 
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (12)
Prev: Faili / Mērvienību konvertētājs
Next: Ziņas / HP piedāvājums - Omnibook 6100
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.