cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Vēsma, Fanija
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Aleksandra, Alli, Aalike, Alli, Andra, Sandra
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Gostautas, Eisvydė, Marcijonas, Agnė

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (102)  

Šis raksts ir vairāk domāts Mendziņa kungam (Delfi.lv direktors) un Delfi portāla veidotājiem kopumā. Mēs vēlamies paskaidrot radušos situāciju, kad vadošais portāls dēļ tā, ka viņiem aizrāda par kļūdām saitā, sāk stāstīt aizrādītājam, cik lielā mērā aizrādītājs ir slikts. Izskatās, ka Delfi.lv, uztverot rakstu un izlasot tā komentārus, nav spējis pārkāpt pāri primitīvajam 'A mēs, bet vot mēs!'. It īpaši pārsteidzoši bija no cilvēka, kurs līdz šim tika uzskatīts par prātīgu un gudru esam, saņemt gauži infantila rakstura komentāru.
 

Uzskatāmības labad seko citāts:

Godīgi sakot, man šķiet, ka šīs lapas uzturētājs ir hormonu vētru nomocīts pusaudzis vai kāds, kura personība iestrēgusi agrīnās pubertātes stadijā, kad cilvēks ir visgudrākais, visu zin un viņam vienmēr taisnība. Un, galvenais, viņš NEKAD NEKAD pats NEKĻŪDĀS.
Vai tiešām kaut kāda maza kantorīša reklāmas kvalitāte ar acīmredzami muļķīgu kļūdu ir vissvarīgākā problēma šodien pasaulē?
Delfi, protams, var būt apmierināti par šī dīvainā resursa, kura nosaukums, iespējams ir īpašnieka personīgās veselības problēmu izraisīto zemapziņas signālu materializāciju, regulāri pievērsto uzmanību - jebkurš, pat šāda līmeņa, apmeklētājs ir vērtīgs.
Turies, Cietni, bez Tevis pasaule būtu nedaudz garlaicīgāka. Arī mūsu Rīga taču zaudētu daļu no savas specifiskās, realitātes sajūtu sniedzošās burvības, ja pēkšņi pazustu visi baloži, kaķi un cilvēki, kas rītos revidē atkritumu tvertnes.


Neprecizitātes te ir diezgan daudz. Un otrs:

Kā jau tika minēts, Cietnis ļoti dīvains resurss.
Pirmkārt, visos NORMĀLOS resursos, kur tiek pieļauta komentēšanas iespēja, ir definēti spēles noteikumi, proti, lietas, ko drīkst darīt un ko nedrīkst(klajas rupjības, aicinājumi uz karu, vardarbību, varas gāšanu, svešu nickname izmantošana utt). Ja es neesmu pārkāpis šos noteikumus, man ir tiesības uz savu komentāru. Arī tiesības uz anonimitāti. Konsekventi. Pat tad, ja lapas autoram komentāri rada zināmu diskomfortu.
Bet protams, Cietnis.lv nav ne definējis spēles noteikumus, ne arī respektē citu tiesības uz to pašu anonimitāti. Pilnīgi loģiski, ka jūs nezināt savus mērķus.
Acīmredzami Cietņa mērķis ir kasīties par kļūdiņām, tāpēc, lai kasītos un priecāties par to, cik forši ir kasīties. Nevis padarīt pasauli labāku(jau kāda saprātīga cilvēka pieminētā e-pasta nosūtīšanas iespēja).
Citiem vārdiem, dažiem rakšanās pa miskasti sagādā baudu.
Labu ceļavēju, kungi. Es šeit vairs neiegriezīšos.


Maza atkāpīte - cilvēks, kurš sevis vadīto portālu ir spējīgs divreiz nosaukt par miskasti (pa kuru mēs rokamies), ir pelnījis atzinību. Ne visiem pietiek spēka un spēju atzīt šādu faktu.

Mēs esam informēti par komentāru anonimitātes nodrošināšanas nepieciešamību. Tava vārda publiskošanai, Juri, nav attaisnojuma. Lūgtum piedod un saprast. Taču, Mendziņa kungs, ne jau mēs esam iesūdzēti par komentāros izteiktajiem draudiem un nievājumiem, bet gan Delfi. Nevajag mums, lūdzu, stāstīt par komentāru kultūru - Tu pats vadi portālu, kura vienīgā vērtība daudzu cilvēku acīs ir tā komentāri - var braukt visiem virsū pēc kārtas, izteikt jebkura līmeņa jēlības un vispār ļaut zemapziņai izpriecāties no sirds. To, ka Delfi popularitāte balstās uz tā pilnīgi anarhistiskiem komentāriem liecina kaut vai raidījums W.W.W. (var būt arī nepareizs nosaukums).

Taču, ja pirmais komentārs tiešām atspoguļo Tev pieejamo informāciju (un Tu to vari apstiprināt ar faktiem, vai ne?) par Cietņa veidotājiem, tad mūs izbrīna tas, cik sāpīgi Tu uztvēri mūsu garīgi un fiziski nepilnvērtīgo reakciju. Vai nav absurdi uzskatīt par nepieciešamu atbildēt cilvēkiem, par kuriem Tavi uzskati ir tādā līmenī? Un nevajag, lūdzu, Juri stāstīt, ka tu nezini, kas veido cietni. Tu zini. Ja gribējās paspīdēt ar lingvistiskajām zināšanām - tā arī pasaki.

Kā arī, raksta būtība (kas, starp citu, arī tika precizēta komentāros) ir par to, ka kompānija, nepārbaudot ievietojamo reklāmu nez vai var tikt dēvēta par 'līderi'.

Ja jau šāda tipa raksti Jums sagādā tik ļoti neciešamus pārdzīvojumus, ka esat spējīgi nolaisties līdz mūsu līmenim un paziņot par to, tad mēs atļausimies parūpēties par jums paši (ja neesat spējīgi to izdarīt saviem spēkiem) - nerakstot par Jūsu portālā atrastajām kļūdām. Šādi Jums vairs nebūs tāda tipa pārdzīvojumu un varēsit vienā mierā eksistēt tālāk, nevis pirms laika sabendēt savu sirdi un nervus.

Jā, mums ir ļoti ļoti žēl, ka Jūs mūsu portālā vairs neiegriezīsieties.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (102)
Prev: Viedoklis / Bils Geitss un Latvijas amatpersonas
Next: Ziņas / LindowsOS pārsteidz un sarūgtina
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.