cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Vēsma, Fanija
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Aleksandra, Alli, Aalike, Alli, Andra, Sandra
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Gostautas, Eisvydė, Marcijonas, Agnė

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (0)  
Beidzot ir noticis tas ko visi tik ļoti ilgi gaidīja ;-) ir iznācis jaunais Divx;-) kodeks ar versijas nummuru 4.0. no tiem 2 franču zēniem hakeriem kas uzlauza MazāMīkstā (MicroSoft) mpg4 kodekus un uz to bāzes radīja savus uzlabotus kodekus.
Kas tad ir jauns jaunajā kodeka versijā? Es ceru, ka angliski lasīt māk visi ;-) ? (komentāri iekavās no raksta autora puses):
* Improved decoder performance (kaut kā ne īpaši es to ievēroju …)
* Higher encoding performance, almost 4 times faster than previous versions (MELI !!! - kaut kā es nespēju ievērot to!)
* Multi-pass encoding and 2 different variable bit rate modes (Nu it kā jau jā …)
* Improved visual quality (Man laikam jānopērk brilles ;-) - jo kaut kā es to ne īpaši spēju ievērot ;-) kaut gan kaut kas jau tur it kā labāks ira ...)
* Highly scalable codec from 16x16 to 1920x1280 (i.e. HDTV). All even integer dimensions are acceptable (labi ticēsim - bet man gribētos redzēt kaut vienu filmu ar izšķirtspēju 1920x1280 ;-) - interesanti cik simtus megabaitu aizņemtu 1 minūte filmas ? ;-))
* Support for popular encoding/editing applications (Bez komentāriem)
* Plays all DivX content (mēģināsim noticēt ;-))
 

Kā tad īsti izskatās jaunā kodeka konfigurācija pēc tā instalēšanas ?:


Kā jūs varat ievērot nākusi klāt kaudze jaunu lietu. Man iepatikās tas ka kodēšana notiek ar Variable bitrate (slīdošais bitrate) palīdzību un uzreiz ir iespējams norādīt gala iznākuma kvalitāti ;-) - bet protams jo jūs liksiet lēnāku Performance (kā redzams attēlā stāv uz slowest) jo ilgāk jums būs jāgaida līdz jūsu fails saspiedīsies uz divx (ņemot settingus kas redzami attēlā apm 5 min garu video klipu raksta autors saspieda uz divx formātu apm. deviņās ar pusi minūtēs, kas ir apm 2x ilgāk kā tas būtu noticis ar kodekiem 3.22 pie apm. tiem pašiem settingiem - šo pašu klipu spiežot uz divx ar 3.22 versijas kodeku šis process aizņēma mazliet zem 4 minūtēm (uz 400 Celerona ar 32 mb AGP videokarti un 384 Mb RAM; - protams ka uz labāka Datora šis process noritēs attiecīgi ātrāk). Par pārējiem parametriem ko šai kodekā var mainīt šobrīd neko neteikšu ;-) - ir mazliet jāpastudē helpi (RTFM saucās ;-)) un jāizburās cauri ko tad katrs no tiem dara - kā es būšu to izdarījis svēti apsolos sīki un smalki izskaidrot ko tad katrs no šiem parametriem īsti maina ;-).
Maza piebilde - jaunais kodeks tiek izplatīts kopā ar Divx Playeri The Playa - iesaku jums neizmantot šo playeri lai skatītos jūsu iemīļotās filmas divx formātā - personīgi man šis playeris liekas ļoti neērts un samākslots kā arī pilns blusu (angliski - bugs (brr... - valodnieki! - jūs taču esat gudri cilvēki vai tiešām bija vajadzība 95% datorterminu burtiski tulkot no angļu valodas ???)) - vecais labais Windows Media Player (tikai versijas 6.4.x !!! - nekādā gadījumā nelietojiet 7.0 vai 8.0 media playera versijas! - un it sevišķi nedariet to uz win2k un winXP - jo ir liela iespēja ka pēc kodeku instalēšanas cenšoties skatīties savu iemīļoto filmu divx kodekā jūs viņu gluži vienkārši neatvērsiet media playeros 7.0 un augstāk jo ir ļoti liela iespēja ka tiks izmests paziņojums ka "This movie is coded by Hacked codecs" un netiks rādīta!) ir daudzreiz labāks un ērtāks.



 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (0)
Prev: Ziņas / ATI jaunās video kartes
Next: Ziņas / Nekrītiet galējibās
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.