cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Olivia, Olvi, Olve
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Dravenis, Skaidra, Anicetas, Robertas, Giedrius

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (2)  

SpamKiller
SpamKiller
Kill Your God ! – Kill Your SPAM! (c) Marylin Manson
Sāksim ar nopietnām lietām – rakņājoties pa lielo un nelabi smakojošo Interneta miskasti uzdūros programmiņai kas saucās SpamKiller (autoru mājas lapā vēl var atrast arī SpamKiller desktopa tēmu). – Nosaukums ir jāsaprot burtiski – Spama slepkava. Programmiņai ir tikai viens liels mīnuss – viņa ir shareware un darbojas tikai 30 dienas (kā teiktu biedrs Dr. Kugis “astalavista beibī”). Ja jūs interesē ko var izdarīt ar šo programmiņu tad lasiet tālāk.

Pievienotie faili:
    SpamKiller (0,00 KB)
 

Sāksim ar instalācijas procesu:
Instalējoties programmiņa jums pajautā kādu external programmiņu lietosiet kā mail klientu. Viņa uzreiz noskanēja manu kompi un pajautāja vai es vēlos integrēties iekš Netscape Messenger vai iekš Outlook Express (lietoju abas šīs programmiņas) – es izvēlējos Outgļuku (vispār jau es Outgļuku lietoju tikai Spama mailu akountu lasīšanai ;-)). Programmiņa pati izvilka visu infu par manu mail akountu un man vajadzēja tikai spiest next ka viss ir kārtībā ;-). Pēc tam full restart un programmiņa sāk darboties. – t.i. viņa sēž systray’ā un ik pēc noteikta laiciņa čeko vai jums nav jaunu mailu – ja ir tad automātiski palaižas Outgļuks (mailu var lasīt arī pašā programmiņā). Btw – ja Outgļuks jau ir palaists tad programmiņa neliksies ne zinis ka jūs esat saņēmis jaunu mailu!
Programmiņas iespējas:
Sāksim ar iespēju complain (skat. bildītes) – programmiņa no maila izvelk visas IP adreses etc. – varat to visu sīki un smalki apskatīties nelūrot maila source. Protams ka ir podziņa details – bet complain pieņemamākā veidā dara to pašu.


Vēl ir podziņa kas man ļoti iepatikās – Send Error message – t.i. nosūtīt vēstules sūtītājam mailu ka tāda maila neeksistē ;-). tas izskatās šādi:
Subject: Returned mail: User unknown
Date: Thu, 4 Apr 2002 08:04:02
From: Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@*censored*>
To: creator@*censored*
The original message was received at Ce, 4 Apr 2002 09:04:12 -0200
   ----- The following addresses had permanent fatal errors -----
< creator@*censored*>
   ----- Transcript of session follows -----
... while talking to *censored*:
>>> RCPT To:< creator@*censored*>
<<< 550 < creator@*censored*>... User unknown
550 < creator@*censored*>... User unknown
Ne jau visur spamu izsūta roboti un arī robots var atšūties (izmest jūsu mailu no Spam listes) ja jūs viņam bieži metīsiet mesedžus ka jūsu mails neeksistē ;-).


Programmiņā iekšā ir jau sagāzti diezgan daudz filtru kas bloķē mailus pēc “Sender”, “Subject”, Message Text”, Header”. Varat pievienot vēl arī savus filtrus klāt. – Teiksim man iepatikās iespēja bloķēt visus mailus no kādas valsts – teiksim ja jums sūta svarīgus mailus tikai no .lv tad ņemiet un bloķējiet mailus no visas pārējās pasaules. Defaultajos filtros man iepatikās viena lietiņa – maili kas satur vārdus “Novasoft” (programmiņas izstrādātāja firma) un “SpamKiller” tiek laisti cauri bez probzām ;-) – t.i. pašas kompānijas sūtīto Spamu programmiņa pēc noklusējuma nebloķē ;-).
Secinājumi: - Programmiņa viennozīmīgi ir no sērijas “Must Have” visiem cilvēkiem kurus besī Spams (t.i. tādiem kā man ;-)).- šī programmiņa manā datorā ir iesakņojusies uz ilgu laiku – iesaku jums visiem viņu izmēģināt un lietot!

 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (2)
Prev: Faili / 1. aprīlis un Bils Geitss - paklausies pats :)
Next: Linki / Nobalso :)
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.